Gizli özellik muayeneden geçiyor mu?

MehmetAli685068

Yeni Üye
İsim
MEHMET ALİ DAĞ
Araç
Golf 7
Yarın golf 7 aracıma muayene yaptıracağım gizli özellik muayenden geciyormu başka dikkat etmemiz gereken neler var yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

Işıklarla ilgili bir kodlama varsa geçmez. Misal amerikan park arka stopların çakarlı yanması gibi. Diğer özelliklerin muayene ile hiçbir alakası yoktur.

4 lastiğin ölçüsü birbirinin aynısı olsun. 3. stop lambanız sabit yansın (sabit yanmıyorsa bile onu sabit yakın çok itici) lastiklerde balon vs. olmasın. Kırık stop far olmasın. Kemerleriniz düzgün çalışıyor olsun zaten geçersiniz.

Yarın mııayynneee var .

3 frikik mesafesi (27 metre 45 santim) moda defilesi gibi koridordan gircez cıkcaz
Arabaya bakcaklar / dokunucaklar
617 lira

2,5 km asya/avrupa kıta değistiriyosun 200 lira ...(çanakkale köprüsü)
hangisi haram?? hangisi sevap??

Soruma geleyim

Yangın tüpü ve ilk yardım çantası gecen ay bir dostuma vermistim muayenesi vardı. Su an sehirdısında

Bunlar olmadan muayeneden artık geçiliyor mu ? (Hafif kusur?)

Yoksa biyerlerden bulmalımıyım?

Yarın mııayynneee var .

3 frikik mesafesi (27 metre 45 santim) moda defilesi gibi koridordan gircez cıkcaz
Arabaya bakcaklar / dokunucaklar
617 lira

2,5 km asya/avrupa kıta değistiriyosun 200 lira ...(çanakkale köprüsü)
hangisi haram?? hangisi sevap??

Soruma geleyim

Yangın tüpü ve ilk yardım çantası gecen ay bir dostuma vermistim muayenesi vardı. Su an sehirdısında

Bunlar olmadan muayeneden artık geçiliyor mu ? (Hafif kusur?)

Yoksa biyerlerden bulmalımıyım?

Ustad

Gecen hafta tanidigin aracini goturdum hic biri yoktu

İnternette bunlar mevcut degilse hafif kusur olarak gectigini gordum

Bu sekil gecti eksik kalemlere hafif kusur bile yazmamisti

Sikayetvar da bunlari bulundurup yokmus gibi hafif kusur yazan istasyonlarda var

Kafalarina gore takiliyorlar

@HONEY

Bunlar eksikse Bende artık hafif kusur yazıyolar diye biliyorum.

1 hafta önce girdim yangın tüpü son kullanma gecmisti hiç birine bıkmadılar. Klasik hafif kusurlar bile yok. Sadece hafif Kusur cam filmi olarak gectik

Plaka ışığına led takanlar ve arıza ışığı yakmasını engelleyecek kodlattıranların da dikkat etmesi gereken husus şu, muayene istasyonuna doğru yola çıkmadan önce kontrol edin, ledler soğuktan sıcaktan nemden etkileniyor, ne zaman kendini bırakacağı belli olmuyor, hatta yedekte bulundurmakta fayda var.

Yangın tüpü??
İlk yardım çantası ??
(Yoktu)

Bagajı açıp bakmaya bile tenezzül etmediler.

Agır/hafif Kusur musur degil artık demekki

1130 TL bayıldım.Yangin tüpü, ilkyardım çantası sordu.

Ekli dosyalar

• IMG_20230224_105900.jpg
    IMG_20230224_105900.jpg
    168.7 KB · Görüntüleme: 36
Ters faz yanan arka stoplar-sinyaller ile muayeneye giren oldumu ?

Bence hic sansi yok geçemez
Aracımı sattım cumartesi teslim ediyorum. Bi baktım bu ay muayene varmış. Alan arkadaş kalacak madem. Kapatıp vereyim. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt