Hocam indirimsiz liste fiyatı üstünden durban u led geri görüş cam tavanı düşmüş sıfır fiyatından fazla istiyor.sonuçta 9000km 2. El araç.bu kadar bütçeniz varsa sıfır higline alırım.benim düşüncem tabiki.Arkadaşlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sitede 293276050 ilan no'lu araç var. Sahibiyle iletişime geçtim fiyat konusunda henüz bir mutabakata varamadık ama ederi nedir bu aracın. Teşekkürler şimdiden
Hocam o fiyata hemen verir zaten de problem o fiyat eder mi. Hasarın boyutunu bilmiyorum ama sol ön çamurlukta boya da var nihayetinde.@komando58 sana 75 bin noterde bulusalim de.
ben aracımda 2500 tl pazarlık yapmıyorum 71bin ilanda golf comf. var 70den asagıya vermem dıyorum arayanaHocam o fiyata hemen verir zaten de problem o fiyat eder mi. Hasarın boyutunu bilmiyorum ama sol ön çamurlukta boya da var nihayetinde.
%3 + %2 normal şartlarda indirim hadi 1 puan daha aldınız diyelim 6 oldu aracın indirimli fiyatı 81250 tl oluyor.Doğru diyorsunuz da Burak hocam 85bin liste fiyatı bayi + dostdrive indirimiyle 80bine alınır aynı araba hem 2016 model olur hem hatasız olur. 5 bin lira için ben 2.el düşünmem, psikolojik sınırım benim 7-8 bin TL'dir. Zaten 72 teklif etmiştim ama ilandan kalktı. Mesaj attım satıldı mı diye cevap gelmedi henüz.
Birde şu var şimdi kabataslak baktım da diğer ilanlara cam tavan olmayan standart jant olan araçlara da 73-75 arası fiyatlar yazılmış bu arkadaşta onlara kıyasla kendi aracına değer biçmiş tabi.Bir cevap gelsin gidip inceleyeceğim zaten. Buradan paylaşırım