2014 model golf 7 comfortline multimedya

Glf76

Yeni Üye
İsim
Reşat
Araç
Golf 7
Merhaba sevgili dostlar. 2014 model golf 7 comfortline aracıma bluetooth destekleyen ve geri görüşü olan ortalama bir multimedya taktırmak istiyorum. Aracı yeni aldım ve hangi marka model ürün tavsiye edersiniz (geri görüş plaka üstü olandan) teşekkür ederim

-RCD330 -> Dusuk ses kalitesi, geri gorus, bluetooth kullanirsiniz — 5000-6000₺
-Orijinal üniteli sistem -> Yuksek ses kalitesi, tamamen orijinal, geri gorus ve bluetooth kullanilir, tesisat ekstrasi olur — 7000-12000₺
-Android -> 10.1” Dusuk ses kalitesi ve yuksekligi, Full hd ekran, youtube, navigasyon, geri gorus, sinirsiz uygulama — 3000-5000₺

RCD 330 bence iş görür 4 5 bin .yakışıklı janti bişey olsun dersen ünite ekran değişir 8 inç ekrana geçebilirsin onunda maliyeti 11 12

-RCD330 -> Dusuk ses kalitesi, geri gorus, bluetooth kullanirsiniz — 5000-6000₺
-Orijinal üniteli sistem -> Yuksek ses kalitesi, tamamen orijinal, geri gorus ve bluetooth kullanilir, tesisat ekstrasi olur — 7000-12000₺
-Android -> 10.1” Dusuk ses kalitesi ve yuksekligi, Full hd ekran, youtube, navigasyon, geri gorus, sinirsiz uygulama — 3000-5000₺
rcd 330 'un ses kalitesi çok mu kötü hocam

Hergun hepsini takiyoruz, ard arda deneme sansim oluyor. RCD330 ses kalitesi rezalet bana gore. Standart 5” composition colorin ses kalitesi, doygunlugu bile çok iyi.

rcd 330 'un ses kalitesi çok mu kötü hocam
2-3 sene içinde 2 farklı nesil rcd 330 u kullanıp sonradan higline sisteme geçmiş biri olarak. rcd330 larda radio ses kalitesi düşükken bile pek tatmin etmiyor ama sd card yada bt üzerinden dinleyecekseniz %70 ses yüksekliğinden sonra kalite düşüyor hissediliyor. bu orjinal sistemdede %90 ses yüksekliğinden sonra kalite düşüyor. ben %50 den yüksek şarkı dinleyen biri değildim o yüzden gayet mutlu kullandım. Şuanki ekonomide tam bir f/p canavarı bana kalırsa rcd 330 bi deneyin biraz kullanın sonra imkanınız el verince higline üniteye geçebilirsiniz.

Geri
Üst Alt