kullandım ama arabaya 140lık hibrit turbo + dp + kn kutu içi filtre + spor orta susturucu takacağım.Top tec olanı kullanın 4200. Hatta bütçe de sorun yok ise 0w-20 6200 kullanın
Ben kullanıyorum. Ne çekişte nede yağ eksilmesi konusunda bir sıkıntı olmadı.Merhaba,
Başlıkta belirttiğim yağdan kullanan var mı ? Önceden tam sentetik modelini kullandım ve memnun kalmıştım
aracınız 1.4 tsi mı hocam ? kullandığını yağ molygen mi ? çünkü araç detaylarında vw serisi yazmıyor bu yağda ama ustam öneriyorBen kullanıyorum. Ne çekişte nede yağ eksilmesi konusunda bir sıkıntı olmadı.
Bir şey fark etmez, yine de spesifikasyonlara uyan toptec 4200 den devam etmenizi tavsiye ederim.kullandım ama arabaya 140lık hibrit turbo + dp + kn kutu içi filtre + spor orta susturucu takacağım.
gruptan @efezorba hocamdan almıştım, özelden yazdım hocamBu arada ıhı hybrit turbo buldunuz mu aldınız mı kaça aldınız ?
usta değil hocam mgremaps bayisi arkadaş önerdi. kendisinde golf r turbolu orjinal cupra var stage 3 ve Molygen 5w40 versiyonunu kullanıyor.Bu işler öyle ustanın önermesiyle olsaydı neler olurdu neler, bırakın VW ‘yi hiç bir araç üreticisinin onayı olmayan bir yağın risklerini usta tavsiyene bırakılır mı,
Yazılım, turbo vs.. yapılacak ise motor yüksek yağ sıcaklıklarına karşı daha üst sıcaklıklara karşı dayanımı olan aşınma direnci yüksek olan bir yağ ile korunmalıdır.,
bu durumlar için 5w-30 viskosite yağlar yeterli gelmeyecektir., 5w-40 viskositede dayanımı daha yüksek olan bir yağ seçmeniz daha doğru olacaktır.
extremde değil ama sayenizde girdik bir aksiyona konu açacağım orada şurası şöyle olabilirdi gibisinden tavsiyelere açığımÇağan hocam senin setup extreme bir setup değil liqui toptec 4200 5w30 kullanabilirsin. ea211 1.4 tsi için güzel bir yağdır.
İlk mesajda paylaştığınız yağdada dexos 2 onayı mevcut kontrol ettim, yüksek kalitede bir yağ ama şahsen denemedim.
ApprovalsMerhaba,
Başlıkta belirttiğim yağdan kullanan var mı ? Önceden tam sentetik modelini kullandım ve memnun kalmıştım