2 yıldır kullandığım Golf mk7 1.2 tsi manuel aracımı model yenileme amacıyla 3 gün önce sattım. Hemen ertesi günü Leon mk4 1.5 tsi manuel aracı aldım. 2 yıl Golfle süren birlikteligimiz sona erdi
Hocam aracı aldığım kişi bayide değiştirilmiş dedi. Ama bir bilgim yok kataloğunda boyle bir jantta yok. Orijinal mi yan sanayimi onuda bilmiyorum. Bu benimde merak ettigim bir konu.Hayırlı olsun, jantlar sonradan mı değiştirilme acaba, audi dizayn bir model çünkü.
Motorda bariz bir fark var hocam sürüş hissiyatı ciddi sekilde değiştihayırlı olsun, motor baya fark etmiştir sanırım
Hocam AUDİ RS jantı diye geçiyor bunlar, muhtemelen replika ürün diye düşünüyorum. Çok şık duruyorlar orası ayrı 18" se talip olabilirimHocam aracı aldığım kişi bayide değiştirilmiş dedi. Ama bir bilgim yok kataloğunda boyle bir jantta yok. Orijinal mi yan sanayimi onuda bilmiyorum. Bu benimde merak ettigim bir konu.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.2 yıldır kullandığım Golf mk7 1.2 tsi manuel aracımı model yenileme amacıyla 3 gün önce sattım. Hemen ertesi günü Leon mk4 1.5 tsi manuel aracı aldım. 2 yıl Golfle süren birlikteligimiz sona erdi
Şimdi baktım oyleymis 18 jant hocam, olur da satarsam aklımdasınızHocam AUDİ RS jantı diye geçiyor bunlar, muhtemelen replika ürün diye düşünüyorum. Çok şık duruyorlar orası ayrı 18" se talip olabilirim
yan sanayi jant.Hocam aracı aldığım kişi bayide değiştirilmiş dedi. Ama bir bilgim yok kataloğunda boyle bir jantta yok. Orijinal mi yan sanayimi onuda bilmiyorum. Bu benimde merak ettigim bir konu.