gurkanyilmaz
Üye
- İsim
- Gürkan
- Araç
- Golf 7.5 Comfortline 1.4 TSI 150 Hp DSG
Valla haklısın ama sadece bu vardı. Bi daha mı gelicez dünyaya yapmadık demeyelim.. 700 tl ye bu kadar retrofit oluyor bütçem bu kadar güzelleştirmeye yettiHayırlı olsun, mavi yerine sinyal rengi ile açılış animasyonu olsa daha şık olabilir.
Teşekkür ederim . Önemli olan tutkumuzHayırlı olsun hocam güzel olmuş
İçerideki modifikasyon işlemlerindede mavi detayları kullandım . Bence araç beyaz olduğu için hem iç hem dış ince dokunuşlar göze hoş görünüyor . Siz ne düşünüyorsunuz ?Hayırlı olsun, mavi yerine sinyal rengi ile açılış animasyonu olsa daha şık olabilir.
Zevk meselesi hocam, böyle tamamlayan unsurlar varsa daha şık oluyor tabii ki.İçerideki modifikasyon işlemlerindede mavi detayları kullandım . Bence araç beyaz olduğu için hem iç hem dış ince dokunuşlar göze hoş görünüyor . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Passat R line da deri kapı kolu detayı gördüm gerçekten güzel gözüküyor fakat sonradan yaptıracağımız deri orjinali kadar güzel olabilecekmi yada göze hoş gelecek mi ? Birazda önemli olqn bu bence ..Zevk meselesi hocam, böyle tamamlayan unsurlar varsa daha şık oluyor tabii ki.
Ben de kapı döşemelerini deri kaplatmıştım, direksiyon simidi dikişlerine göre mavi renk tercih etmiştim.
Doğru yere yaptırılırsa gayet güzel oluyor hocamPassat R line da deri kapı kolu detayı gördüm gerçekten güzel gözüküyor fakat sonradan yaptıracağımız deri orjinali kadar güzel olabilecekmi yada göze hoş gelecek mi ? Birazda önemli olqn bu bence ..
Varmı bildiğin bi yer instagramı falan varsa bi bakalım çalışmalarınaDoğru yere yaptırılırsa gayet güzel oluyor hocam