- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Clio 1.3 2020 otomatik 130 ps
Vw polo 1.0 dsg
Vw polo 1.0 dsg
Bende polo daha çok seviyorum.Tabikide Polo....
Ben kendime alsam 2013 manuel golf alırımda arkadaş otomatik sürebiliyorMadem B segment olacak olmuşken yeni, düşük km ve motoru güçlü olsun. Ben Clio ya tıkladım.
Yok eski model polo da olur deniyorsa; eski model Golf alınsın onun yerine ?
450 bin civarı yok mudur otomatik vites
Ne olabilir 3 silindirde problem olarak?Ne alırsanız alın 2/3 silindir araçlardan uzak durun..
Temiz yağ yakmayan 1.2tsi+Dsg Polo ve golf de en iyi seçenek...
Fazla titreşimli vuruntu yapan bir motor. Üst devirlerde gelen ses çok kötü 3 silindirin, 120 derece çalışması balans şaftının tüm devirlere ayak uyduramaması yeterli.. 13 yıl 3 silindirin kahrını hatta şu aralar arona 1.0 belasına bulaşmış birisi olarak.Ne olabilir 3 silindirde problem olarak?
Hocam yanlış anlamayin da videoda ki motorda bir sorun var.5 yıl olacak nerdeyse 1.0 tsi dsg kullanıyorum gitmedigim yol vs.hic böyle ses vuruntu vs ile karsilasmadim kaldiki iyiki 1.0 almisim diyorum.İlk calistirmada jigle açıyor oda 20 sn falan o kadar.170 180 klima acik yüklü çok rahat gidiyoruz ses yok motorda...Ben her türlü 1.0 tavsiye ediyorum.Fazla titreşimli vuruntu yapan bir motor. Üst devirlerde gelen ses çok kötü 3 silindirin, 120 derece çalışması balans şaftının tüm devirlere ayak uyduramaması yeterli.. 13 yıl 3 silindirin kahrını hatta şu aralar arona 1.0 belasına bulaşmış birisi olarak.
Servisi ararsınız bunlar böyle almasaydınız derler, özel servislerde kaputu açıp bakmaz güler gönderirler.. 2 Silindirlerde geldi yakında 1 silindir satışı başlar Emisyon değil olay firmaların kazançlarını arttırmak. Düşük hacim daha az yaktırmıyor sonuçta..
RS Line ya da İcon'sa Clio 1.33 Polo'yu 3'e böler 5 katlar hocam gerçekten çok başarılı 1.33 Touch vardı bende çok memnundumClio 1.3 2020 otomatik 130 ps
Vw polo 1.0 dsg