Michelin buldum bir takım bakalım 2022 anlaşırsak alacağım Alpin5 herhalde..
Ekli dosyayı görüntüle 70767
7 yıllık conti kış lastiği ile evin yanındaki hafif bayırda (yerler parke taş ve 1-2 cm lik kar var) akşam 8 gibi aracı park ettim indim,7 derecenin altında ki sıcaklıklarda
Neymiş?
Yaz lastigiyle Emniyetli sürüş azalırmış
Yaz lastigi afallarmış
Yaz lastiği sertleşirmiş
Yolu tutamazmış
Savrulma , sarampolden aşağı uçma falan
Geciniz efendim bu edebiyatları
Van bahçesaray ilcesinde görev yapan ögretmen / doktor arkadaşlar
Hergün ekmek parası derdine günü birlik van merkez/ bahcesaray gitgel yapıyorsa gitsinler conti/nokian en pahalısından antarktika / grönland/ sibirya standartlarını karşılayan kış kar kıyamet lastiklerini alsınlar.
İstanbulda 3 gün kar yağacak ondada anca beylik düzünde kıyamet olacak ?(bu kıyamet te yolda devrilen ters dönen ağır taşıtların yolu kapatmasından dolayı , yoksa binek araçlar gidemiyor değil )
365 de 3 gün e gidip conti / nokian a bi dünya para payılacaksın??
Ben hafta sonları
Kartepe ye enduro tırmanmalar yapıcam , ordan ılgaz ın zirvesine türk bayrağı dikicem (100. Yıl şerefine) ordan palandöken de -28 derece de oltu kebab yiycem diyen en sosyetiginden alsın tabi kış lastiğini.
Elimde dot 2016 nokian wrd3 var
Bu kış 7 yaşında olacak!!
Gecen gün karar verdim Takmıyorum yaaa dedim çokta tınn
3 gün kar yağacak , o 3 gündede toplu taşıma kullanırım dedim salladım olayı bu sene....(yazlık falkenlerle devam)
7 kasım sıcaklık 23 derece (ankara)
@metinkar
2. El 3.el bir lastik hertürlü işini görür hocam.
Sıfır alıcam diyosan
Petlas hariç tüm 2. Lig 3. Lig kış lastiklere tav ol geç git.
7 derecenin altında ki sıcaklıklarda
Neymiş?
Yaz lastigiyle Emniyetli sürüş azalırmış
Yaz lastigi afallarmış
Yaz lastiği sertleşirmiş
Yolu tutamazmış
Savrulma , sarampolden aşağı uçma falan
Geciniz efendim bu edebiyatları
Van bahçesaray ilcesinde görev yapan ögretmen / doktor arkadaşlar
Hergün ekmek parası derdine günü birlik van merkez/ bahcesaray gitgel yapıyorsa gitsinler conti/nokian en pahalısından antarktika / grönland/ sibirya standartlarını karşılayan kış kar kıyamet lastiklerini alsınlar.
İstanbulda 3 gün kar yağacak ondada anca beylik düzünde kıyamet olacak ?(bu kıyamet te yolda devrilen ters dönen ağır taşıtların yolu kapatmasından dolayı , yoksa binek araçlar gidemiyor değil )
365 de 3 gün e gidip conti / nokian a bi dünya para payılacaksın??
Ben hafta sonları
Kartepe ye enduro tırmanmalar yapıcam , ordan ılgaz ın zirvesine türk bayrağı dikicem (100. Yıl şerefine) ordan palandöken de -28 derece de oltu kebab yiycem diyen en sosyetiginden alsın tabi kış lastiğini.
Elimde dot 2016 nokian wrd3 var
Bu kış 7 yaşında olacak!!
Gecen gün karar verdim Takmıyorum yaaa dedim çokta tınn
3 gün kar yağacak , o 3 gündede toplu taşıma kullanırım dedim salladım olayı bu sene....(yazlık falkenlerle devam)
7 kasım sıcaklık 23 derece (ankara)
@metinkar
2. El 3.el bir lastik hertürlü işini görür hocam.
Sıfır alıcam diyosan
Petlas hariç tüm 2. Lig 3. Lig kış lastiklere tav ol geç git.
@metinkar
Son 10 yılda Kendi şehrinin aralık ocak şubat mart koşullarını Ölçüp biçip karar vermek en iyisi
Ben artık ankarada kendi rutin güzergahlarımda
Bu tip sosyete kış lastiklere para saymam
Aradaki farka 3-4 depo mazot alırım.
Küresel soguma Buzul çağı 30-40 yıl sonra başlayacak diyorlar. O zaman bakarız premium lastiklere
***Yaz lastiginde tamamen farklı düşünüyorum.
Bütcen yetiyorsa
Conti/ michelin .....vsvs
Verdiğin para kadar hayrını görürsün yaz lastiğinde eee
İkiside 2023 üretim olmak üzere
Ekli dosyayı görüntüle 70771Ekli dosyayı görüntüle 70772