Evet hocam ısıtmalı ve katlanır ayna. Bana sadece içindeki ayna kısmı lazım ama sanırım yapışkan özelliğini kaybedip düştü ayna yerinden.Katlanır mı istiyorsunuz?
Cam istiyorsaniz sadece 300₺ orijinalEvet hocam ısıtmalı ve katlanır ayna. Bana sadece içindeki ayna kısmı lazım ama sanırım yapışkan özelliğini kaybedip düştü ayna yerinden.
servis kaç dedi ? ben orjinal aynaları 250 den satarken millet mırın kırın ediyordu... şimdi servis tanesine 750-800 istiyordur eminim en azElinde 2015 golf 7 hıghline orijinal ısıtmalı sol ayna olan var mı ? Servis baya yüksek fiyat çekti. O kadar para vermek istemedim. İnternetteki aynalara da güvenmedim işin açıkçası.
1178 dedi hocam sadece aynaya işçilik hariç.servis kaç dedi ? ben orjinal aynaları 250 den satarken millet mırın kırın ediyordu... şimdi servis tanesine 750-800 istiyordur eminim en az
oy maşallah1178 dedi hocam sadece aynaya işçilik hariç.
bende 7,5 comfortline (2018) model sol ve sağ takım var .., katlanır değilElinde 2015 golf 7 hıghline orijinal ısıtmalı sol ayna olan var mı ? Servis baya yüksek fiyat çekti. O kadar para vermek istemedim. İnternetteki aynalara da güvenmedim işin açıkçası.
Teşekkür ederim hocam fiyat çok güzel şimdilik burda bir tane idarelik ayna taktım şehir dışına çıkmam gerekti.Cam istiyorsaniz sadece 300₺ orijinal