Evet hocam ısıtmalı ve katlanır ayna. Bana sadece içindeki ayna kısmı lazım ama sanırım yapışkan özelliğini kaybedip düştü ayna yerinden.Katlanır mı istiyorsunuz?
Cam istiyorsaniz sadece 300₺ orijinalEvet hocam ısıtmalı ve katlanır ayna. Bana sadece içindeki ayna kısmı lazım ama sanırım yapışkan özelliğini kaybedip düştü ayna yerinden.
servis kaç dedi ?Elinde 2015 golf 7 hıghline orijinal ısıtmalı sol ayna olan var mı ? Servis baya yüksek fiyat çekti. O kadar para vermek istemedim. İnternetteki aynalara da güvenmedim işin açıkçası.
1178 dedi hocam sadece aynaya işçilik hariç.servis kaç dedi ?ben orjinal aynaları 250 den satarken millet mırın kırın ediyordu... şimdi servis tanesine 750-800 istiyordur eminim en az
oy maşallah1178 dedi hocam sadece aynaya işçilik hariç.
bende 7,5 comfortline (2018) model sol ve sağ takım var .., katlanır değilElinde 2015 golf 7 hıghline orijinal ısıtmalı sol ayna olan var mı ? Servis baya yüksek fiyat çekti. O kadar para vermek istemedim. İnternetteki aynalara da güvenmedim işin açıkçası.
Teşekkür ederim hocam fiyat çok güzel şimdilik burda bir tane idarelik ayna taktım şehir dışına çıkmam gerekti.Cam istiyorsaniz sadece 300₺ orijinal