Golf 8- 3.0 güncellemesi yolda

Recep_Gul

Paylaşımcı Üye

İsim
Recep
0AA6F234-2BD4-454C-918F-BD9393762F29.jpeg

VW'nin Yeni CEO'su Yeni Bilgi-Eglence
Sisteminin Kötü Oldugunu Kabul Etti ve En Kisa Zamanda Düzeltme Sözü Verdi

Mk8 Golf GTI piyasaya sürüldügünde, eleştirmenler ve araç sahipleri kafa karistirici ve hataya açik bilgi-eglence sisteminin kullanimi konusunda hemfikirdi. Volkswagen'in yeni CEO'su

Thomas Schäfer, sorunu hizla çözme sözü verdi.

Car Magazine'e konusan yeni atanan CEO, Mk8 Golf'ün yani sira serideki diger araçlarin cogunda bulunan MIB3 bilgi-eglence sisteminde ve çesitli markalarin elektrikli araçlarinda

hatalar yapildigini itiraf etti.

Schäfer, "Ne yapmamiz gerektigini biliyoruz," dedi.

"Müsterilerden geri bildirim altyoruz, kliniklerden (VW çalisanlari harici kisiler) ve gazetecilerden geri bildirim allyoruz...

CEO, isiticiyi kontrol eden sürgüleri ve geceleri radyo sesini ve klima ünitesini aydinlatabilecek yeni "3.0 yaziliminin" volda oldugunu ve böylece sürücülerin onlari gerçekten bulabilecegini sòyluyor. Sirket ayrica sistemi "daha fazla özellik ile çok daha hizl" hale getirmek için çalisiyor.

Ancak iyilestirmeler yazilimla sinirli kalmayacak. Schäfer, VW'nin araçlarindaki direksiyon simidindeki dokunmatik kapasitif dügmeler gibi donanimlarin iyilestirilecegini veya tamamen degistirilecegini soyledi. Ancak bunun uygulanmasi biraz daha uzun sürecek ve CEO, yeni donanim gelistirmelerinin 2024'te araçlarda yer alacagini söyledi, ancak gelecek yil Tiguan'da revize edilmis bir direksiyon simidi tanitilacak.

Kaynak: www.otomobildunyam.com

Son düzenleme:

Bir yazılımcı olarak yorum yapma gereği hissettim. Arayüz resmen stajyere yaptırılmış gibi. Gerçekten berbat. Farkına varmalarına sevindim. Umarım kısa zamanda iyi yazılımcılar ile çalışıp güzel bir versiyon sunarlar bize. Bizim araçlara da bir an önce güncelleme gelir umarım.

Gerçekten çizgi film gibi cart bir sarı renk kötü duruyor temalar da amatörce Mercedes Te hayalet ekranı gördükten sonra golften soğutur insanı sadece yazılım ile olabilecek bir iş neden adam gibi yapmazlar

Sırf bu nedenlerle yeni golfün ve caddynin iç temasına ısınamadım

Geri
Üst Alt