Golf 7 Ön cam Hatası

Güneyhan Güney

Yeni Üye
İsim
Güney
Araç
Golf 7
Herkese öncelikle merhabalar ,

Bu sabah aracıma binerken şöyle bir şey dikkatimi çekti bunun nedenini bilen varmı acaba ?

Biraz dikkatli incelediğimden 2 cam arasında kalan lamine dedikleri yapıstırma tekniğinde böyle bir hava yapması bana ısı ve hava kosullarındaki ani değişimlerden dolayı olabileceği fikri verdi . Başına bu tarz bir sorun gelen ve bu sorunu çözebilen oldumu diye bir sormak danışmak istedim.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_5130.JPG
    IMG_5130.JPG
    132.1 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_5131.JPG
    IMG_5131.JPG
    260.4 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_5135.JPG
    IMG_5135.JPG
    127 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:

Cam filmi gibi duruyor

Film olmadigina emin misiniz

@Güneyhan Güney

Bu durumu kabul eder mi bilmiyorum ama catlatirsaniz bir yerinden kabul ederler

Serit takipli cam takin :) ilerde belki yaparsiniz

@Güneyhan Güney

Bu durumu kabul eder mi bilmiyorum ama catlatirsaniz bir yerinden kabul ederler

Serit takipli cam takin :) ilerde belki yaparsiniz
Sorunun nedenini daha dikkatli bakınca buldum ön cam garip bi şekilde çok hafif tam o kısımda çatlamış.:(
Şimdi yine soruyorum bu hafif çatlak yine kaskodan ücretsiz değişime olanak sağlarmı sizce ? :)

@Güneyhan Güney

Maalesef bilemiyorum

Kaskolarrda catlak kriteri var mi hic fikrim yok

İnce catlak diyip cam catlagi tamircisine yonlendirebilir

Uzman arkadaslar net cevap verebilir

Joker hakkimizi kullanalim uzmana danisalim :) @forzaGilles

@Güneyhan Güney

Maalesef bilemiyorum

Kaskolarrda catlak kriteri var mi hic fikrim yok

İnce catlak diyip cam catlagi tamircisine yonlendirebilir

Uzman arkadaslar net cevap verebilir

Joker hakkimizi kullanalim uzmana danisalim :) @forzaGilles
Sigorta eksperinin inisiyatifinde bir durum Bülent hocam :)

Kasko poliçelerinde yılda 1 defaya mahsus ön camla ilgili 3 durum var;
*Cam değişimi olmuyor,
*Oluyor ama müadil cam takılıyor, orjinal isterseniz cepten farkını ödersiniz,
*Orjinal cam takılıyor

Poliçe bozulmadan orjinal cam hakkınız varsa daha da çatlatın camı bir an önce değiştirmiş olursunuz, bende sol kenarda zararsız nokta kadar çatlak vardı umursamıyordum, yazın seyir halindeyken tozlu camı sileyim diye su püskürtmemle sıcaklık değişiminden soldan sağa cızzt diye gitti cam.

Hakkınız olmadığı halde illa ben orjinal cam isterim para da ödemem derseniz kaskonuz delinmiş olur.

Hocam yolda giderken taş gelmiştir muhtemelen oraya, taş geldi çatladı kaskomun cam klozundan orjinal camla değişim istiyorum diye talepte bulunursanız yetkili serviste değişim sağlayabilirsiniz bence, tabi kaskonuzun yetkili serviste orjinal cam değişimi varsa

Camın üretimiyle alakalı hata var hocam. Cam sektöründe bakım onarım mühendisiyim. Laminasyon sürecinde sıkıntı yaşanmış.Normalde cam+pvbfilm+cam şeklinde olur. otoklava atılır. Camlar arasındaki hava kabarcıklları giderilir. Ancak sizinkinde camlar birbirine uyum sağlamamış olacakki bir süre sonra açılıp hava almış.

Geri
Üst Alt