Ben kimsenin 6 binlik kaliteli kışlık lastiği, 3-4 aylık süre ile toplam 1500-2000 liraya kiraya vereceğini sanmıyorum. Daha kötü lastikler, çıkma lastikler, emaneten bırakılan lastik deposunda ki lastikler kiralanabilir. Burası Türkiye
Aynen katılıyorum., lastikçi abimiz şimdi 6 bin liralık mis gibi yeni lastiği gidipte 1500 liraya vermez/vermiyor zaten.,
Kardeşim Polo aracı ile bu kış (10 günlük) kar tatiline gitmek için 185/65 R15 ölçüsünde kış lastiği kiralamak istedi.,
Verdikleri cevap: efendim en az 1 aylık kiralama yapıyoruz
Tamam dedik 1 aylık kiralama yapalım., fiyat nedir..?
Cevap: efendim 15 gün öncesinden randevu almanız lazım., biz de size istediğiniz ölçüde lastik ayarlayalım., o sebebten fiyat veremem,
Tamam dedik 15 gün sonrasına randevu aldık, 15 gün sonra aynı soru fiyat ne kadar..? lastiklerin üretim tarihi nedir..?
Cevap: efendim 185/65 R15 ebat için ve sadece 1 aylık kiralama ücreti için 1.450 lira ödeyeceksiniz., lastikler 2019 üretim tarihli ve sizin aracınızdaki lastikleriniz bizde emanet kalacak
Arkadaşım sanane benim lastiklerimden ben lastiklerimi kendi depoma koyucam seni ne ilgilendirir., telefonda dişleri iyi dediği lastiklerin diş derinliği (4,5 mm 'nin altında) çıktı., demek ki sizden lastik kiralamak değil de kredi çeksek vaayy halimize diyerek dükkandan çıktık.,
Bu lastikçiler ticaret yapmaktan ziyade bir enayi bulsam ... öpsem derdinde.,
Konuyu açan arkadaş 3-4 ay lastik kiralamak istediğinde., 16-17 inch ebat için kapıyı 4.000 liradan açarlar., hele bir de lastik ölçüsü (ara ebat) veya 18" falan oldu mu vaayy haline..