İkinci el sitelere çok göz attım. Anlaşılan servise yol görünüyor. Bir arkadaş 16bin istedi face grubunda lastikle birlikte valencia jant için.Orijinal sıfır olacaksa servisten
Orjinal ikinci el olacaksa ikinci el ürün satan sitelerden. Takip ederseniz muhakkak bulursunuz.
Belki forum üyelerimizde de bulunabilir.
Fiyat alirsaniz servisten paylasirmisiniz?İkinci el sitelere çok göz attım. Anlaşılan servise yol görünüyor. Bir arkadaş 16bin istedi face grubunda lastikle birlikte valencia jant için.
Haklısınız beklemekte fayda varYani servis işi pahalı olur. Ventura çok para verilecek bir model değil bence. Tabi zevkler renkler tartışılır sizler çok beğenmiş olabilirsiniz
Ben aylardır jant piyasası bakıyorum. İlanlara düşen bir model. Acaleniz yoksa Biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Golf 8 in herseyi kara borsa halinde. O yüzden elinde olan iyi fiyat istiyor.
Tabii ki seve seve.Fiyat alirsaniz servisten paylasirmisiniz?
Hocam fiyat almadım henüz servisten de satan arkadaş lastiklerle satıyor. Lastik ihtiyacım yok. 16bin de bayağı fazla.3-4 ay once valencia jant takimi 8.500 tl forum dışına satmistim lastiksiz
Foruma da ilan koymustum alici cikmamisti
Herseyin fiyati arttigi gibi bununda yükselmiş
Aslinda tipini pek sevmiyorum ama orjinal orjinaldir. Yan sanayi bugune kadar takmadim. Lakin Jantlari ureten bizim CMS firmasi. Haliyle Vw ile anlasmalari geregi satamiyor. CMS de 52 ET olan bu araclara uyan baska Jant alan oneren vardir belki? ET45 -47 yiginla var ama 52 nadiren var.3-4 ay once valencia jant takimi 8.500 tl forum dışına satmistim lastiksiz
Foruma da ilan koymustum alici cikmamisti
Herseyin fiyati arttigi gibi bununda yükselmiş
Tabii ki yan sanayi-ORS- 17 5x112 VOLKSWAGEN GOLF 8 DALLAS JANT TAKIMI İlan No: 1009430528
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...en-golf-8-dallas-jant-takimi-1009430528/detay
Şöyle bir ilan var ama jantlar orjinal midir? Yan sanayi mi?
Anlaşıldı servis öpecekTabii ki yan sanayi