Golf 8 Ventura Jant

ErayGld

Yeni Üye
İsim
Eray
Araç
Golf 8 Style
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Aracım Style paket ve belmont jant mevcut. Acaba Ventura jant nereden temin edebilirim??

Orijinal sıfır olacaksa servisten
Orjinal ikinci el olacaksa ikinci el ürün satan sitelerden. Takip ederseniz muhakkak bulursunuz.
Belki forum üyelerimizde de bulunabilir.

Orijinal sıfır olacaksa servisten
Orjinal ikinci el olacaksa ikinci el ürün satan sitelerden. Takip ederseniz muhakkak bulursunuz.
Belki forum üyelerimizde de bulunabilir.
İkinci el sitelere çok göz attım. Anlaşılan servise yol görünüyor. Bir arkadaş 16bin istedi face grubunda lastikle birlikte valencia jant için.

Yani servis işi pahalı olur. Ventura çok para verilecek bir model değil bence. Tabi zevkler renkler tartışılır sizler çok beğenmiş olabilirsiniz :)
Ben aylardır jant piyasası bakıyorum. İlanlara düşen bir model. Acaleniz yoksa Biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Golf 8 in herseyi kara borsa halinde. O yüzden elinde olan iyi fiyat istiyor.

Yani servis işi pahalı olur. Ventura çok para verilecek bir model değil bence. Tabi zevkler renkler tartışılır sizler çok beğenmiş olabilirsiniz :)
Ben aylardır jant piyasası bakıyorum. İlanlara düşen bir model. Acaleniz yoksa Biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Golf 8 in herseyi kara borsa halinde. O yüzden elinde olan iyi fiyat istiyor.
Haklısınız beklemekte fayda var:)

3-4 ay once valencia jant takimi 8.500 tl forum dışına satmistim lastiksiz

Foruma da ilan koymustum alici cikmamisti

Herseyin fiyati arttigi gibi bununda yükselmiş

Hocam fiyat almadım henüz servisten de satan arkadaş lastiklerle satıyor. Lastik ihtiyacım yok. 16bin de bayağı fazla.

Aslinda tipini pek sevmiyorum ama orjinal orjinaldir. Yan sanayi bugune kadar takmadim. Lakin Jantlari ureten bizim CMS firmasi. Haliyle Vw ile anlasmalari geregi satamiyor. CMS de 52 ET olan bu araclara uyan baska Jant alan oneren vardir belki? ET45 -47 yiginla var ama 52 nadiren var.

Geri
Üst Alt