Autohold/yokuş kalkış desteği ışığı

oozi

Yeni Üye
İsim
oozen
Araç
Golf 8 Impression
Merhaba,

Autohold yokuş kalkış desteği ibaresi aktif haldeyken turuncu, kapalıyken beyaz oluyor. Sizde de öyle mi acaba ? (Vites bölümünde elektronik park freni yanındaki buton)
Park freni butonunda renkler tam tersi, bu yüzden merak ettim.

sarı yanarsa aktiftir. Beyaz pasif olduğunu gösterir. Gösterge tablosunda ise renkleri el freni kırmızı autohold yeşil fren sembolüdür.

Son düzenleme:
Bir uyarı

Yetkili servise aracı bakıma götürürsün? (Gerci ömrümde 1 kere gittim)

Elektronik park freni + autoholdu inaktif teslim ederler

Ekimde muayene vardı
Muayene sonunda yine inaktif (fren testinde off duruma alıyolar.

Hadi mafia tüvtürk ü gectim

Yetkili servise bi daha bakıma gitsem
Umumi wc lerdeki gibi bulduğun gibi bırak yazardım ön cama kağıda.

Milletin hanımı , kızı yetkiliye bakıma araç götürüyor. bakım sonrası Manuel aracı vitese takmadan 2 dakkalığına araçtan inse az egimde araç uçacak aşağı dogru.

sarı yanarsa aktiftir. Beyaz pasif olduğunu gösterir. Gösterge tablosunda ise renkleri el freni kırmızı autohold yeşil fren sembolüdür.
Teşekkürler , ama elektronik park freninde beyaz aktif , sarı pasif demek doğru mu ?

Bir uyarı

Yetkili servise aracı bakıma götürürsün? (Gerci ömrümde 1 kere gittim)

Elektronik park freni + autoholdu inaktif teslim ederler

Ekimde muayene vardı
Muayene sonunda yine inaktif (fren testinde off duruma alıyolar.

Hadi mafia tüvtürk ü gectim

Yetkili servise bi daha bakıma gitsem
Umumi wc lerdeki gibi bulduğun gibi bırak yazardım ön cama kağıda.

Milletin hanımı , kızı yetkiliye bakıma araç götürüyor. bakım sonrası Manuel aracı vitese takmadan 2 dakkalığına araçtan inse az egimde araç uçacak aşağı dogru.
Uyarı için teşekkürler bu önemli gerçekten.

Teşekkürler , ama elektronik park freninde beyaz aktif , sarı pasif demek doğru mu ?
@oozi
Volkswagen'lerde ilgili butonun ışığı yanıyorsa aktif/çalışıyor anlamına gelmektedir. Autohold ışığı yanıyorsa sistem devrededir. Aynı zamanda elektronik park freni sarı ışığı yanıyorsa sistem devrededir yani el freni çekildir.

@oozi
Volkswagen'lerde ilgili butonun ışığı yanıyorsa aktif/çalışıyor anlamına gelmektedir. Autohold ışığı yanıyorsa sistem devrededir. Aynı zamanda elektronik park freni sarı ışığı yanıyorsa sistem devrededir yani el freni çekildir.
ah tamamdır, şimdi anladım , teşekkürler :)

Geri
Üst Alt