Ehliyet Yenileme icin Saglik Raporu

krym

Katılımcı Üye

İsim
hakan
Araç
MK8 GTI
Merhaba arkadaslar,

Ehliyetimi yenilemem gerekiyor ama bir türlü saglik raporu alamiyorum.

MHRS'den aile hekimimden randevu aldim, devlet hastanesine sevk etti, devlet hastanesinden randevu alamiyorum.

Özel hastane (beylikdüzü kolan) randevu almak istedim, sekreter kadin rapor veriyoruz dedi ama sadece göz doktorundan randevu verdi, bende sadece göz doktorundan rapor yetmez dedim (eskiden öyleydi-20 yil önce göz-kulak-fiziksel muayne oluyordu), bu rapor yeterli olur mu diye sordugumda aldigim cevap: "bilmiyorum"!!!!.

Son zamanlarda saglik raporu alan var mi?

Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Merhabalar,

1-1.5 ay once A sinif ekletmek icin aldim hocam. Aile hekimine gittim edevletten kisisel bilgi formu gibi bir sey doldurdum telefondan 2 dakikada. Hekimin yanina girdim bir kac soru ve bir noktadan harf okuttu. Toplam 10 dakika falan surdu aldim ciktim.

E devletten kişisel sağlık formu var tam ismini hatırlamıyorum onu doldur aile hekimine git randevuya felan gerek yok ehliyet yenileme için rapor istiyorum de gözüne bakıyor kilo boy vs sonra işlem tmm diyor kağıt felan vermiyor zaten sistemden çıkıyor o

Ben Ağustos ayında yeniledim ehliyetimi.Aile hekimi muayene etti gözlerde bozulma var rapor veremem bir göz doktoruna görünün onay aldıktan sonra ehliyeti alabilirsiniz dedi.Üniversite hastanesi göz bölümünde muayene olduktan sonra sistemden verilen raporla yeni ehliyeti aldım.
Burada aile hekimine göre işler değişiyor.Şirketten arkadaşım ise aile hekiminden muayene olmadan direk almıştı.

Geri
Üst Alt