Güvenilir Golf 7 veya 7.5 full R dönüşüm tavsiyesi

MR7

Yeni Üye
İsim
Mertcan
Merhabalar. 2015 Golf 7 aracıma full R dönüşüm yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim bu işi gerçekten 4/4 lük yapacak bir yer, firma arıyorum. Gerekirse en iyi markaları kullanan hatta orijinal parçalar kullanan bir yer arıyorum. Tavsiyelerinizi özenle bekliyorum. İyi akşamlar dilerim 🙏🏻

Böyle bi dönüşüm yeri tavsiye verebilceğim yok ama Aracınız eğer resimdeki araçsa farlarınızı halojen olarak görüyorum. Orjinal far değişimi ciddi maliyet gerektiyor ve ek olarak 7.5 orjinal farları çamurluğunuzdan dolayı uymuyor. Bilginiz olsun isterim.

21-22 bin tl gibi bir rakama komple 7.5 R modeline dönüşüm yaptırabilirsiniz. Bende bu dönüşümü yaptırma arefesindeyim. Facebook grublarında sponsorlar var daha önce ürün satın alıp memnun kalanlar var onlardan parçaları temin edip bu işle uğraşan bir yere monte ettirmeyi düşünüyorum

21-22 bin tl gibi bir rakama komple 7.5 R modeline dönüşüm yaptırabilirsiniz. Bende bu dönüşümü yaptırma arefesindeyim. Facebook grublarında sponsorlar var daha önce ürün satın alıp memnun kalanlar var onlardan parçaları temin edip bu işle uğraşan bir yere monte ettirmeyi düşünüyorum
O paraya ancak jant lastik alınır.

ukoled garage var çok kaliteli işçilikler var ancak fiyatları biraz tuzlu ben de 7.5 aracıma yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı araştırmaya yeni başladım proteria jant, yay, aracım highline o yüzden sadece ön arka tampon 50 binden aşşağı olmayacak gibi geliyor

Merhabalar. 2015 Golf 7 aracıma full R dönüşüm yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim bu işi gerçekten 4/4 lük yapacak bir yer, firma arıyorum. Gerekirse en iyi markaları kullanan hatta orijinal parçalar kullanan bir yer arıyorum. Tavsiyelerinizi özenle bekliyorum. İyi akşamlar dilerim 🙏🏻
Selamlar yanlız dikkat etmenizi tavsiye ederim ful set te olsa dışardan almınan malzemeler genelde ya Çin malı yada taiwan bu konuda tamponlar da yada parçalar da sapmalar veya kasmalar oluyor güzel ve işi bilen birisi ile çalışmaya özen gösterin

Güneşli garaj var istanbul da instagramdan bir bakın derim

beyaz_garage @Metsa9619 ile iletişime geçebilirsin destek verecektir geçen günlerde %10 site üyelerine indirim yapacağım demişti...

Geri
Üst Alt