Sol direk lokal boya

YasinA

Yeni Üye
İsim
Yasin Azak
Araç
Golf 7
Aracı aldığımda eksperde sol üst direkte lokal boya olduğu söylendi. Kurumsal bir eksperdi ve önemsiz olduğunu hatta yüzeysel olarak kötü boyandığını, kamyon dorsesi tarzında bir şeyin sürtmesiyle oluşabileceğini söyledi. Buna bağlı Tramer 300₺. Başka değişen veya boya yok. Farklı bir şey olma ihtimali var mıdır?

Ekli dosyalar

• FF89292B-BC98-4951-B4A1-8F982B31CD21.jpeg
    FF89292B-BC98-4951-B4A1-8F982B31CD21.jpeg
    329.6 KB · Görüntüleme: 43

Aracı aldığımda eksperde sol üst direkte lokal boya olduğu söylendi. Kurumsal bir eksperdi ve önemsiz olduğunu hatta yüzeysel olarak kötü boyandığını, kamyon dorsesi tarzında bir şeyin sürtmesiyle oluşabileceğini söyledi. Buna bağlı Tramer 300₺. Başka değişen veya boya yok. Farklı bir şey olma ihtimali var mıdır?
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Her ne kadar kurumsal bile olsa özellikle küçük şehirlerde eksper azlığı sebebiyle bir şekilde eksperlerin esnaflardan yana taraf tuttukları kanaatindeyim. Onun dışında diğer direklerde boya yoksa, şase, podyede işlem yoksa hasar dedikleri gibi yüzeyseldir. Trimi söküp direk iç kısımlarina bakarak hasarın boyutunu kendiniz bile anlayabilirsiniz. İyi forumlar. 🙂

siz satarkende problem çıkacak ve alıcı bunun için belki cayacak belki indirim isteyecek site girişlerinde bariyer çarpması da olabilir başka bir şey de yorum sizin

Hocam şüpheli bir durum. Ben o arabayı almazdım. Kapıya bir şey olmadan direğe mi oldu? Kamyon sürtse kapıyı da götürür en az 3-4k hasar kaydı çıkar.

Aldığınız kişi/kurum bilmiyor mu ne olduğunu direğe?

Yorumlarınız için teşekkürler. Aldığım kişi aracı 4-5 ay önce almış. Araç 3-4 el değiştirmiş, ustayla da görüştüm yüzeysel içiniz rahat olsun dedi ama yine de daha önceden tecrübesi olan varsa diye sormak istedim.

Hocam şüpheli bir durum. Ben o arabayı almazdım. Kapıya bir şey olmadan direğe mi oldu? Kamyon sürtse kapıyı da götürür en az 3-4k hasar kaydı çıkar.
Net öyle demedi onun gibi bir şey olmuş denildi hocam. Kaza olmuş olsa içinden de işlemli olması gerekmez mi

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Her ne kadar kurumsal bile olsa özellikle küçük şehirlerde eksper azlığı sebebiyle bir şekilde eksperlerin esnaflardan yana taraf tuttukları kanaatindeyim. Onun dışında diğer direklerde boya yoksa, şase, podyede işlem yoksa hasar dedikleri gibi yüzeyseldir. Trimi söküp direk iç kısımlarina bakarak hasarın boyutunu kendiniz bile anlayabilirsiniz. İyi forumlar. 🙂
Sağolun, Direk içinde bir şey yok hocam

Net öyle demedi onun gibi bir şey olmuş denildi hocam. Kaza olmuş olsa içinden de işlemli olması gerekmez mi
Hocam şahsen bende direkte yüzeysel boyanacak yer olsa ya olduğu gibi bırakırım ya da rutuş yaparım.
Artık boya ustaları mikron boyalar atabiliyorlar. Çok daha iyi bir expertiz yerinde exper yapmadan emin olamazsınız.

Hocamın da dediği gibi kapının cıvataları vs kontrol edilebilir sök tak filan var mı diye.

Geri
Üst Alt