Geri Viteste Ayna Altı Işığın Yanması

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Merhabalar, golf 7.5 midline plus aracıma orjinal kapı beyinleri değiştirerek orjinal katlanır aynalarımı taktım ve kodladım. Her şey olması gerektiği gibi çalışıyor. Yalnız geri vitese taktığım zaman aracı ayna altında ki ışıklar sürekli yanıyor halde kalmasını istiyorum. Geri vitesten çıkardığımda ise kapanmasını sağlamak istiyorum. VCDS’de ya da VAGCOM’da bunun kodunu bulabilen olursa çok sevinirim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi Haftasonları GolfTutkusu…

Hem aynadaki sinyal, hem de altındaki ışık herhangi bir leuchte kanalına karşılık gelmiyor.

images.jpeg
Bu yüzden bu iki aydınlatma grubuna ek görevler verme imkanı olmuyor. (Bilinen yöntemlerle yapılamıyor)

Sadece aktif ve deaktif yapabiliyoruz.

InwOXfp.png

Ancak vcds dışında bunu sağlamanın yolu var mıdır?
Belki şöyle mümkün olabilir mi?
Bu aydınlatma hattından ek bir kablo çekip geri vites ışığından role ile tetikleyici güç alınabilirse çalışır mı. (Tamamen varsayım bu yazdıklarım)

Fakat tersi tetikleme olmayacak bir düzenek kurulmalı, yani bu ayna altı ışığı çalıştığı an geri vites ışığını yakmamalı..

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Çok iyi aydınlattınız beni dediğiniz şemayı anladım. Deneyeceğim sonucu en kısa zamanda bildireceğim. Emeklerinize sağlık…

Geri
Üst Alt