merhaba arkadaşlar bi sorunim olcak aracım 7,5 higlıne tek j li far fotodaki orjinal çift beyinli çift j li farı alsam taksam çalışır mı acaba yada gereken bişey olurmu kablo vb gibi yoksa sadece kodlama mı gerekir
siparişi verdim gelecek kardeşimAli abi R motoru ne zaman takıyosun inş?
Araç highline ise kodlama ve far modülü parametre ister comfortline ise seviye sensörü far kontrol modülü ve kodlamalar parametreler tesisat değişimi gerekirmerhaba arkadaşlar bi sorunim olcak aracım 7,5 higlıne tek j li far fotodaki orjinal çift beyinli çift j li farı alsam taksam çalışır mı acaba yada gereken bişey olurmu kablo vb gibi yoksa sadece kodlama mı gerekir
Araç highline ise kodlama ve far modülü parametre ister comfortline ise seviye sensörü far kontrol modülü ve kodlamalar parametreler tesisat değişimi gerekir
mrb farları henüz almadım getirtecegim yurt dışından inş bakalım gelince paylaşırım@Ali doruk , Ali Bey hayırlı uğurlu olsun farlarınız. Orjinal ve sıfır olarak bende arıyorum piyasada hep taiwan malları var bunlarda doğal olarak adaptif viraj aydınlatmasına sahip değil far içerisienden. bu ürünü nereden temin ettiğinizi paylaşabilir misiniz ?
tşk ederim bilginiz için far modülü parametre yi nereden temin edebilirim acaba pahalı bişey miAraç highline ise kodlama ve far modülü parametre ister comfortline ise seviye sensörü far kontrol modülü ve kodlamalar parametreler tesisat değişimi gerekir
Dolu far alırsanız modülleri üstünde çalışır parametreye ihtiyaç duymasanız, fakat far kontrol Modülüne kodlama yapmanız gerekicek ve bcm dede ufak tefek kodlama ihtiyaç duyuyor.tşk ederim bilginiz için far modülü parametre yi nereden temin edebilirim acaba pahalı bişey mi
fotodaki far beyinli şekilde bu far görsel degil yani istedigim far buDolu far alırsanız modülleri üstünde çalışır parametreye ihtiyaç duymasanız, fakat far kontrol Modülüne kodlama yapmanız gerekicek ve bcm dede ufak tefek kodlama ihtiyaç duyuyor.
Modülleri boş gelirse vcp programı veya odis kullanabilirseniz halledebilirsiniz detayı bende bilmiyorum, yoksa yardım almanız gerekir.
Evet beyinleri üstünde alırsanız 4b ve bcm kodlamaları yapmanız yeterli eğer tek j den geçiyorsanızfotodaki far beyinli şekilde bu far görsel degil yani istedigim far bu