- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Arkadaşlar, tsi ve tdi n yakıt fulledikten sonra bitene kadar yaptıkları km sayılarının istanbulda aynı olmalarını neye yorumluyorsunuz? Tdi ve tsi farkı nerede?
1.0, 1.2,1.4 1.6 ile aynı menziller.1.0 ile 1.6 tdi ise mümkün ?
Bizim tsi’lar yine 650, 750 arası ist şehir içi görüyor kullanıma göre. 450 can sıkıcı olabilir2.0 tsi 450KM
Aynı menzil ama kullanım tarzı aynı değil 1.6tdi ile 110 bg in 110 una binersiniz 1.0 ile 90bg e binersiniz aynı yaktırmanın yolu bu başka çare yok dizelden alınan gücün aynısı benzinliden alınmak istenirse sakin kullanımdan çıkılır o da yakıtı 7-8-9 allah ne verdiyse1.0, 1.2,1.4 1.6 ile aynı menziller.
1.5 daha az dayanıyor
Depoyu fullediğiniz de ışık yakana kadar kaç km yapıyorsunuz1.2 tsi dsg
Eeee 50 bin kere yakıt tüketimi verisiniBu forumda her gün tdi ve tsi karşılaştırması görmekten bir tek ben mi sıkıldım
O şekilde hiç ölçüm yapmadım, genellikle 1/4 deponun altına hiç düşürmem.Depoyu fullediğiniz de ışık yakana kadar kaç km yapıyorsunuz
Niyetim kesinlikle karşılaştırma değildi, forumu okurken görselleri görünce bende paylaşayım dedim.Bu forumda her gün tdi ve tsi karşılaştırması görmekten bir tek ben mi sıkıldım
Hiç böyle bir amacım olmadı@oskiii 105-110 giderek tdi la böyle kafa kafaya yakarım görselini eklemis