Pedal seti de almissiniz, kalite farki var mi piyasadakilerde, siz nerden aldinizKeyless hazırlık başladı.
kapı kollarını boyatmama gerek kalmayacak gibi...
Keyless hazırlık başladı.
kapı kollarını boyatmama gerek kalmayacak gibi...
aliexpres ten aldım henüz takmadım ama kaliteli duruyorPedal seti de almissiniz, kalite farki var mi piyasadakilerde, siz nerden aldiniz
evet ledli, ebay dan aldım, verdiğim parça kodlarını yazarsanız çıkıyor.Hayırlı olsun...
Kapı kolları ledli olan değilmi boyalı gelmesi çok iyi olmuş...
Aldığın linki paylaşabilirmisin...
pek güzel haber yokTeşekkürler...
Bu satıcı benim takip ettiğim çindeki eleman demek ebay danda sipariş veriyor...
Takibimde...
Güzel haberleri bekliyoruz...
pek güzel haber yok
yani keyless modülünün içinde parametre yok
5wa969436j keyles modülüne sahip başka bir golf8 den online çekmem gerekeçek. veya çıkma başka bir modül bulmalıyım. neyse montajı bitireyim gelecek hafta sonu modül işini düşünürüm...Ekli dosyayı görüntüle 63118Ekli dosyayı görüntüle 63119Ekli dosyayı görüntüle 63121Ekli dosyayı görüntüle 63122
belki retrofitçilerden biri keyless donanımlı golf8 den parametre çekip paylaşır...Aynen bunlar parametleri koymuyor..
Gunduz ledi olarak mi kullaniyosunuzEkli dosyayı görüntüle 63179ucuz basit led çözümü...
sinyallere... aradaki farkı belirtmek için sağ ledi takıp video ekledim...Gunduz ledi olarak mi kullaniyosunuz