Kapı içi ambiyans aydınlatmalı trim (Satıldı)

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Golf 7.5 midline plus aracımın iç trimlerini highline aracın iç trimleri ile donatmaya başlıyorum. Bugün kargodan sağ kapının trimi geldi. Montajı için bir kaç yerde kapı içi beynine bağlanacağı söylendi bu kabloların bağlanacağı yeri biliyor musunuz ? ( yeşil olan hariç, o kapı açma yerinin beyaz ışığı olarak takılıyor ucu ben sadece beyaz şerit led’in yanmasını istiyorum)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    282.8 KB · Görüntüleme: 82
  • image.jpg
    image.jpg
    172.9 KB · Görüntüleme: 82

Çok teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için. Benim parça ön yolcu kapısının ama bi farklılık oluşur mı attığınız dosya için

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Golf 7.5 midline plus aracımın iç trimlerini highline aracın iç trimleri ile donatmaya başlıyorum. Bugün kargodan sağ kapının trimi geldi. Montajı için bir kaç yerde kapı içi beynine bağlanacağı söylendi bu kabloların bağlanacağı yeri biliyor musunuz ? ( yeşil olan hariç, o kapı açma yerinin beyaz ışığı olarak takılıyor ucu ben sadece beyaz şerit led’in yanmasını istiyorum)
Nerden aldınız trimleri

Nerden aldınız trimleri
Mersin’de bir oto çıkmacıdan kargo ile satın aldım. Trimler düzgün ve çiziksizdi. Yalnız golf 7 ile 7.5 ların highline paketinde ki trimler yakından bakılınca desenleri farklıymış. 7 lerde örümcek ağı gibi piano black üzerine desen varken, 7.5 larda kesik kesik çizgilerden oluşan bir desen var. Bunu alınca fark ettim bende aracınız neyse o desene uygun olanı alırsanız daha hoş olur.

Ekli dosyalar

• 7435152E-B542-4D35-AA06-5581618283EB.jpeg
    7435152E-B542-4D35-AA06-5581618283EB.jpeg
    185.5 KB · Görüntüleme: 33
Bu resimde ki 7.5 ların deseni oluyor

Benim aldığım 7 lerde ki işim zoom yaparsanız resime belli olur fark

Geri
Üst Alt