Nurulllah Tipi
Yeni Üye
Golf 7 1.2 Tsi 2013aracım için Luk marka baskı balata düşünüyorum fikri olan var mı
Golf 7 1.2 Tsi 2013aracım için Luk marka baskı balata düşünüyorum fikri olan var
Merhaba, bende 2014 1.2 tsi aracın baskısını değiştirdim. Üzerinde sachs çıktığı için sachs takıldı. Ve volan taşlandı. Ustam luk daha iyi ama üzerinden sachs çıktığı için sachs takmamız iyi olur demişti. 56000 km de değişti.sizin aracınız kaç km deGolf 7 1.2 Tsi 2013aracım için Luk marka baskı balata düşünüyorum fikri olan var mı
Hocam bize ustamız üstünde ne çıkıyorsa onu almak mantıklı dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum.Merhaba , 2015 1.4 TSİ 80.000 KM bugün usta baskı balata değişmesi gerek dedi.Hangi marka alayım ? Üstünde hangisi varsa onumu alalım ?
Hocam ben ağustos ayında 2.250 malzemeyi işçilik 1350 tl ye halettim. Yetkili serviste sachs marka o zaman 12 bin tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok pahalandı. Volanlar 1.2 tsilarda sabit daha önce hiç değişmediyse taşlama yapsınlar mutlaka. Duruma göre değiştirelimde diyebiliyorlar.Teşekkür ederim.Biraz araştıralım bakalım.3.500₺ fiyat veriyorlar sansca markaya işçilik ise 1.300₺ istiyorlar maalesef.