Nasıl olmuş arkadaşlar
Aracımda lane asist var uzun yolda gerçekten çok güzel oluyor ama acc sırası ile yaplacak tampon çok uzun zaman dır düşündüğüm bir şey di ve yılbaşından sonra ki zam yağmurundan çok etkilenmek istemediğim için öncelik verdimçok güzel bir dönüşüm olmuş, bu arabaya acc ve şerit takip yakışır artık, otomatik vites olduğunu da düşünürsek çok keyifli olacaktır.
nacizane yurt dışından koltuk getirme durumum olsa 7,5 gti koltuğu çok şık geliyor bana, güle güle kullanın
Koltuk konusunda çok doğru bir seçim ama tabii koltukların yurt dışından gelişi ve maliyeti çok büyük bir artıçok güzel bir dönüşüm olmuş, bu arabaya acc ve şerit takip yakışır artık, otomatik vites olduğunu da düşünürsek çok keyifli olacaktır.
nacizane yurt dışından koltuk getirme durumum olsa 7,5 gti koltuğu çok şık geliyor bana, güle güle kullanın
Maşallah, hayırlı olsunNasıl olmuş arkadaşlar
yanlış konuya yazmışım hocam sabah mahmurluğu ama siz de güzel bir yolda ilerliyorsunuz, güle güle kullanınAracımda lane asist var uzun yolda gerçekten çok güzel oluyor ama acc sırası ile yaplacak tampon çok uzun zaman dır düşündüğüm bir şey di ve yılbaşından sonra ki zam yağmurundan çok etkilenmek istemediğim için öncelik verdim
Teşekkürleryanlış konuya yazmışım hocam sabah mahmurluğu ama siz de güzel bir yolda ilerliyorsunuz, güle güle kullanın
İnşallah bir an önce olur benimde çok uzun zaman dır aklımdaydıCok guzel olmus hayirli olsun güle güle kullanın hocam ben de r line projesi arefesindeyim bakalim ne zaman nasip olacak