Merhabalar, geçen hafta philips xtremevision h7 halojen ampülümün patlamasıyla acele bir şekilde photon marka h7 halojen ampül almıştım.
acaba yine gidip philips ve osramın performanslı ama ömrü az olan ampüllerden mi alsam diye internette dolanırken osramın youtube kanalında h18 halojen ampül reklamında h7 nin alternatifi olarak göstermesiyle satın alıp deneme yapmak istedim.
sipariş verdim ve bugün taktım. tabi soketi birebir uymuyor ama ufak bir işlem sonrası sorunsuz takıldı.
görüldüğü üzere kırmızı okların oradaki fazlalığı aldığınızda sıkıntı olmadan monte ediliyor.
65w olması ve normalden %10 daha fazla ısınması dışında bir problem yok.
bir kaç gün önce öylesine bir fotoğraf çekmiştim aynısı bugün h18 ile çektim.
bunu neden yaptım?
%15-20 arası kadar daha fazla lumen yaklaşık 1700lm (standart h7 1500lm, performans serisi h7 ler 1600lm civarı)
%25 daha fazla ömür (1000 saat)
4000-4200k olduğunu yazanlar var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
ve görüldüğü gibi daha uzun menzil sunuyor gibi.
aşağıdaki video da h7 ile karşılaştırması ve kesilmesi gereken yer var.
sırf bu oranları verebilsin diye 500-600 tl veriyoruz. denemeye değer dedim. şuan için memnunum.
resim açıları konusunda kusura bakmayın
herkese iyi forumlar umarım yararlı bir paylaşım olmuştur.
acaba yine gidip philips ve osramın performanslı ama ömrü az olan ampüllerden mi alsam diye internette dolanırken osramın youtube kanalında h18 halojen ampül reklamında h7 nin alternatifi olarak göstermesiyle satın alıp deneme yapmak istedim.
sipariş verdim ve bugün taktım. tabi soketi birebir uymuyor ama ufak bir işlem sonrası sorunsuz takıldı.
görüldüğü üzere kırmızı okların oradaki fazlalığı aldığınızda sıkıntı olmadan monte ediliyor.
65w olması ve normalden %10 daha fazla ısınması dışında bir problem yok.
bir kaç gün önce öylesine bir fotoğraf çekmiştim aynısı bugün h18 ile çektim.
bunu neden yaptım?
%15-20 arası kadar daha fazla lumen yaklaşık 1700lm (standart h7 1500lm, performans serisi h7 ler 1600lm civarı)
%25 daha fazla ömür (1000 saat)
4000-4200k olduğunu yazanlar var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
ve görüldüğü gibi daha uzun menzil sunuyor gibi.
aşağıdaki video da h7 ile karşılaştırması ve kesilmesi gereken yer var.
sırf bu oranları verebilsin diye 500-600 tl veriyoruz. denemeye değer dedim. şuan için memnunum.
resim açıları konusunda kusura bakmayın
herkese iyi forumlar umarım yararlı bir paylaşım olmuştur.
Son düzenleme: