Vcds loader mevcut ama kablonun tam versiyonunu bilmiyorum.Nereden bulabilirim dosyaları?
dosyalarda rar şifresi mevcut.Şifre nedir ?
denedim tşk ederim.Araç başında tek tek deneme yapacağım.Kablomun versiyonu üzerinde vs yazmıyor.Kısa yoldan öğrenme şansım var mıdır ?sitenin www ve com olmadan adini denermisin olmadı bide sonuna 35 ekle dene
hepsi kapalı sanki PC virüs olarak takmış olduğum vagcom ları virüs olarak ögrüp bir dahaki seferinde USB Ross-tech olarak görmüyor ve mavi ışık yanmıyor. Loader'ı bir türlü aktif edemedim. Loader'ı dosya dizinini Rosh-tech dosyasına kopyalın şeklinde bir yazı okudum ama o da fayda etmedi ya da eksik yaptımİnterneti ve antivirüsü kapatıp deneyin.
bugün format attım bilgisayara vagcom'u ilk taktığımda tanıdı fakat şuan hata tekrardan geri geldi. Vagcom da sorun yok aygıt yöneticisinde Ross-tech Usb kaybolup gidiyor. win10'u ne kadar güvenlik duvarlarını kapatsam da bir yerlerde virüs buluyor bu programın düzgün çalışmasını engelliyor. uzaktan erişim ile arm chipli kurulumu yapan birisini bulabilsem sorunu çözeceğim aslında. atmega da her sorunu çözüyordum arm chipli versiyona hakim değilim.Başka bilgisayarda kurmayı denediniz mi? İlk çalıştığında internet açıksa ve güncelleme yapmışsa kablo zarar görmüş olabilir. Bu kablolar en rahat Windows 7'de çalışıyor.