20km ile giderken kaza

ozguven

Üye
İsim
Aykan
Aracım 2016 model comfortline bu sabah sağ arkadan bana çarptılar, sürücü beni hiç görmediğini söylüyor, tutanaktaki ifadesinde de çarptım diye yazdı. Sigorta şirketi sanayide adı duyulmuş bir kaç yer önerdi ama yetkili servise de gidebilirsiniz diyor, ama maddi kaybım olurmuş. Tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.

Ekli dosyalar

• golf kaza.jpg
    golf kaza.jpg
    100.5 KB · Görüntüleme: 181

Cana gelmesin.....

Yetkiliye gidilirse
Maddi kaybınız olur dedigi şey?

Ultra şişik fatura bedeli ile tramer oluşacak olması.

Yoksa cebinizden çıkacak durum olmaz tabiki.

Yetkiliye gidin bence.

Geçmiş olsun öncelikle, yetkilide kapı çamurluk değişir tampon boyanır hasar takıntısı olan aramasın hesabı dışarıda hepsi macunlanır boyanır.

Geçmiş olsun, yetkili servis 2 parçayı da değişecektir, dışarıda önerilen yerlerin birinde yaptırırdım ben olsam

Geçmiş olsun sanki aynaya bakmadan yola çıkan dolmuş vakasına benzettim , yetkili serviste tamir detayı öğrenseniz iyi olur arka çamurluk değişirse kesiyorlar falan içim gidiyor , dışarıda değişmeden tamir ederler

Servisten uzak durun, servis olursa arka camurluk boyali, aslinda yukarida yazildigi gibi kesilip-eklenip-boyanir, kapi degisir, tramer Allah bilir 40 bin lira cikar, iyi bir göcük ustasi lokal boya ve pdr ile halleder, forumda benzer kazalar var, cogunlukla sanayide tamir ettirdiler.

Bu vakte kadar ?
Bu sekilde boya veya degisim gerektiren +750 tane konu açıldı
(Göçüklü onarım isleri hariç)

750 sinin tamamında
Araç sahibi dönüp dolaşıp yetkili servislere gitmistir.

Ve genelde Kasko niye var ? Emin ellerde yapılsın. Yapılan islemlerin yetkilide kaydı olsun tavsiyeleri verildi ?

Ben simdi bu forumun kasko / sigorta sayfasına
Kasko yeniledim arkadaşlar !!
Tüm firmalar full kasko 5000-5500 veriyodu

Gittim zurich sigortadan sadece sanayideki kendi anlaşmalı servisleri seklinde teminatı olan 3700 liraya kasko yaptırdım desem??
Buradakib50 üyenin 49 u burun bükmez mi ??

Dogus holding düşmanı bir adam oldugumu biliyorsunuz. Bu adamların showroomlarındaki St lere servislerindeki çok bilen ama hiçbisey bilmeyen ustalarına x3 fiyat tarifelerine full kılım

Ama kaza yapınca kendinizi Yetkili de bulmanız %99 dur. (Bende dahil)

Herkese teşekkürler, maalesef benim kasko yetkili serviste geçmiyormuş, %20 ödemem gerekiyormuş, ilk defa başıma geliyor, sigortacının açıklaması gerekirdi, bu işleri yapan özel bir firmaya yönlendirdiler. Arka kapı değişim ve çamurluk düzeltme olarak yapılacak.

Geçmiş olsun. Kasko yaparken mutlaka teminatları öğrenip ona göre yapmak gerekiyor.

Arka kapı boyasız düzeltme yapılır gibi geldi bana ama detaylı bakmak lazım. Bir yere bağlı kalmayın, birkaç yere fiyat sorun derim madem dışarıda yaptıracaksınız. Ayrıca kazada suçunuz yoksa karşı tarafın sigortasından değer kaybını mutlaka isteyin.

Geçmiş olsun.Servis değişim yapar diye düşünüyorum.Dışarıda iyi bir kalfa işinizi değişimsiz çözer eskisi gibi yapar.

Geçmiş olsun. Değişimden niye imtina ediyoruz? Özellikle kapı, çamurluk vs. parçaların serviste kayıtlı bir şekilde değişmesi boyanmasından daha iyi değil mi? Eleştiri değil merak amaçlı soruyorum yanlış anlamayın.

Geçmiş olsun. Değişimden niye imtina ediyoruz? Özellikle kapı, çamurluk vs. parçaların serviste kayıtlı bir şekilde değişmesi boyanmasından daha iyi değil mi? Eleştiri değil merak amaçlı soruyorum yanlış anlamayın.
Soylediginize katilmakla beraber tramer maalesef cok yüksek çıkıyor, bir de bence hasar da önemli, şahsen bu konudaki hasar bana onemsiz geliyor tabiki ustalar daha iyi bilir

Herkese teşekkürler, maalesef benim kasko yetkili serviste geçmiyormuş, %20 ödemem gerekiyormuş, ilk defa başıma geliyor, sigortacının açıklaması gerekirdi, bu işleri yapan özel bir firmaya yönlendirdiler. Arka kapı değişim ve çamurluk düzeltme olarak yapılacak.
Bende yetkili servis muafiyetli teminat ihtimalini es gecmistim.

@AhmetCakmak ın dedigi gibi görünen façaları pastayla yok edilebilecek ise kapı göcüklede düzelebilir ihtimali var herzaman

Gecmişde eklediğim
Bir konu

Hem kapı hem çamurluk sıfır gibi kusursuz olmustu
https://www.golftutkusu.com/topic/13013-ist-maslakta-bir-goecuek-ameliyati/Screenshot_2023-01-20-18-16-42-838_com.whatsapp.jpg

Geri
Üst Alt