Golf 8 Lane Assist

Golf 8 R Line paketlerde dinamik uzun far asistanı mevcut. İnstagramda bir sayfada gördüğüm kadarıyla da bu asistan olan araçlarda lane assist’de açılabiliyormuş.

Elinde kaynak olan var mıdır?

Benim golf 8 aracımda da uzun far asistanını var premium Led Paket ile gelen bende bir kaç yerde görmüştüm uzun far asistanı olan araçlarda bunun donanımı olduğu için Şerit takip asistanı ve Tabela Okuma açıldığını söylüyorlar bilgisi olan yazarsa biz de faydalanırız

peki nasıl açtırdınız kim yapıyor bu işi veya video felan varmı elinizde işe yarıyormu gerçekten merak ediyorum?

peki nasıl açtırdınız kim yapıyor bu işi veya video felan varmı elinizde işe yarıyormu gerçekten merak ediyorum?
Hocam Aracın dikiz aynası arkasında kamera mevcut mu? Bazı araçlarda kamera olmadan sadece uzun far asistanı aktif olabiliyor, şerit takip ve tabela okuma için kamera şart.

Ekli dosyalar

• IMG_1028.jpeg
    IMG_1028.jpeg
    191.8 KB · Görüntüleme: 22
açılırken bir video çekmedim ama kablo ve bilgisayar ile arabaya bağlanılıyor ve kodlama yapılması gerekiyor. çok çok faydalı ve çalışan bir uygulama, şiddetle tavsiye ederim. araç şeritleri çizilmiş yolda giderken kendini ortalıyor hatta direksiyondan elleri bıraktığınızda 10 saniye kadar araç gidiyor sonra sesli bir şekilde uyarı veriyor. velhasılıkelam kullanışlı bir özellik

Geri
Üst Alt