Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu subjektif bir konu, değişebilir. Şahsen aracımı aldığım günden bu yana Shell V-power dizel alıp kullanmaktayım ve genel anlamda yakıttan memnunum.
Markadan çok istasyonun önemi var bence bu konuda, özellikle dizelde yakıt alınan yere dikkat etmek gerekiyor. Mümkünse markanın kendi işlettiği istasyonlardan alınması tavsiye ediliyor gördüğüm kadarıyla.
Youtube videolarında sanayi vloglarında vs. enjektör tamiri yapan ustalar shell i tavsiye etmiyor bi kaç video görmüştüm farklı tarihlerde tam hangi videolar hatırlamıyorum bile. Golf 7 aracım için konuşucak olursam 65.000 km dir bende ve sürekli bp kullandım. aracın güncel kmsi 165.000 şu ana kadar enjektörlerimde bir sorun yaşamadım. dpf turbo değişimi sırasında söküldüğünde ilk günki gibi tertemizdi. 2 adet ford dizel aracımdada bp den devam ediyorum onlardada memnunum.. (kişisel görüştür her hangi bi bilimsel ispatı yoktur )