Merhaba Sayın Saygıdeğer hocalarım golf makyaj operasyonunun olmayacağını öğrendikten sonra bende bir golf alarak sitemizde her bakımdan daha faal yer almak (Bu golf tutkusunu aşkını bizzat yaşamak :000042-medium: ) istiyorum Sizden ricam aşağıda yazdığım opsiyonlar hakkında değerli fikirlerinizi öğrenmek ve listeme son şeklini vererek sipariş aşamasına geçme niyetindeyim
-(Daha önceki mesajlarımda belirtiğim gibi) engelli bir sürücüyüm ve arabayı ÖTV muafiyetiyle alacağım
-Önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum sipariş vermek için uygun zaman mı? Yoksa temmuz ağustos ayını mı beklemeliyim
-Aracım dsg olacağı için garanti uzatma olayına girmelimiyim? Şimdiki aracımda kafam rahat olsun diye uzatmıştım şükür bir sorunla karşılaşmadım
-Krediyi doğuştan mı çeksem mi yoksa başka bankadan çeksem daha avantajlı olur.Dosya masrafı filan var mı? Maaş aldığım bankadan 1.25 faizli masrafsız kredim hazır (25.000 tl)
Sipariş için düşündüğüm aracın özellikleri:
*Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline
1-Saf Beyaz
2-Titanyum Siyahı (Antrasit/Koyu gri) döşeme
3-Geri park kamerası
4-Anahtarsız giriş çalıştırma(Güvenli Kilitlemesiz)
5-ErgoActive koltuk
6-Sürüş profil seçme
7-Madrid Alüminyum Alaşım Jantlar
8-Dinamik light asist
9-Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar
*Cam tavan ilgimi çekmiyor istemiyorum
*Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği konusunda,arabayı şehir içi,iş ve ev arası günlük 10 km kullanacağım için kararsızım
İlginize şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım
-(Daha önceki mesajlarımda belirtiğim gibi) engelli bir sürücüyüm ve arabayı ÖTV muafiyetiyle alacağım
-Önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum sipariş vermek için uygun zaman mı? Yoksa temmuz ağustos ayını mı beklemeliyim
-Aracım dsg olacağı için garanti uzatma olayına girmelimiyim? Şimdiki aracımda kafam rahat olsun diye uzatmıştım şükür bir sorunla karşılaşmadım
-Krediyi doğuştan mı çeksem mi yoksa başka bankadan çeksem daha avantajlı olur.Dosya masrafı filan var mı? Maaş aldığım bankadan 1.25 faizli masrafsız kredim hazır (25.000 tl)
Sipariş için düşündüğüm aracın özellikleri:
*Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline
1-Saf Beyaz
2-Titanyum Siyahı (Antrasit/Koyu gri) döşeme
3-Geri park kamerası
4-Anahtarsız giriş çalıştırma(Güvenli Kilitlemesiz)
5-ErgoActive koltuk
6-Sürüş profil seçme
7-Madrid Alüminyum Alaşım Jantlar
8-Dinamik light asist
9-Bi-Xenon farlar, led gündüz farlar
*Cam tavan ilgimi çekmiyor istemiyorum
*Adaptif hız sabitleyici ve şehir içi acil fren desteği konusunda,arabayı şehir içi,iş ve ev arası günlük 10 km kullanacağım için kararsızım
İlginize şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım
Moderatör tarafında düzenlendi: