Başka kablo ile denediniz mi acaba?Arkdaşlar merhaba. 2022 yılı sonunda golf8 aracımı aldım fakat ara ara carplayde bağlantı sorunu yaşıyorum. Benzer problemi daha önce yaşayan oldu mu?
Hocam merhaba, reset dediğiniz fabrika ayarlarına geri dönmek mi?2022 Golf 8 RLine aracımda Carplay ile ilgili ekteki fotoğrafta bulunan sorunu yaşadım. Reset ile düzeldi. Ek olarak orijinal Apple kablosu kullanmama rağmen bazen telefonu tanımıyor ve Carplay bağlanmıyor. Kabloyu sök tak yapınca bağlanıyor. Fabrika çıkışlı 1766 software sürümü yüklü durumda. Acaba bu durumları yaşayıp sorunu çözülen var mıdır?
Aynı problemi yeni aldığım samsung s23 ile yaşıyorum, önceki telefonda bir sorun olmadan baglanirdimArkdaşlar merhaba. 2022 yılı sonunda golf8 aracımı aldım fakat ara ara carplayde bağlantı sorunu yaşıyorum. Benzer problemi daha önce yaşayan oldu mu?
çok haklısınız bir milyon yakın para ver sonra telefonu bağlamak için kablo ile uğraş vw golf bu durumu hiç yakıştıramıyorum.herşey tamam da hala apple carplay e kablo ile bağlanmak nedir arkadaş.. Sürüş sırasında kablo tak bağlantıyı sağla falan.. Bunu nasıl düşünemiyorlar anlamıyorm. Bence aracımdaki en sinir bozucu şey bu.
Açıp kapama mı dediğiniz?Yok hocam. Soft reset yani yeniden başlatmak diyebiliriz.