Yok abi hiç söktürmedim bu şekilde arabayı görürsem kıyamam valla
Sen bir şey alma hiç ben öndeki çıtalar beni sök söl diye çığlık atıyor
Yok abi hiç söktürmedim bu şekilde arabayı görürsem kıyamam valla
şemaya göre@yükselen elektronik
Buradaki led için bcm ye gitmesi şartmı ambiyanstan paralel alsam olmazmı...
Ekli dosyayı görüntüle 64036
Buradaki yeri tam anlamadım bu açıklık için neresi sökülmesi gerek elimde kalacak araba bunu da ayak aydınlatmasından alsam yemez herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 64037
şemaya göre
bcm 25.pin konsol cebi ve gögüslük.
13. pin sağ ayak aydınlatmaları ve sağ kapılar
25. pin sol ayak aydınlatmaları ve sol kapılar
konsol cebinin ledi de usb nin hemen arkasında.
aynenBenim şimdi önler de ayak ambiyans var kapılardaki ledleri onlara bağlayabilirim o zaman yani ben öyle anladım
Diğerini hallederim inşAllah...
Benim aracım life paket. Kapıların üst ve alt kısımlarında ambiyans mevcut. Torpido yolcu tarafında da var tabi. Bu durumda bcm ye gitmeden bunlara gelen hatlardan birinden bağlantı almam yeterli olacak doğrumu anlıyorum abi. Sanırım konsoldaki o alanı type c soketlerini sökünce arkasında kalıyorşemaya göre
bcm 25.pin konsol cebi ve gögüslük.
13. pin sağ ayak aydınlatmaları ve sağ kapılar
25. pin sol ayak aydınlatmaları ve sol kapılar
konsol cebinin ledi de usb nin hemen arkasında.
bcm den kablo çekmen daha basit olur.Benim aracım life paket. Kapıların üst ve alt kısımlarında ambiyans mevcut. Torpido yolcu tarafında da var tabi. Bu durumda bcm ye gitmeden bunlara gelen hatlardan birinden bağlantı almam yeterli olacak doğrumu anlıyorum abi. Sanırım konsoldaki o alanı type c soketlerini sökünce arkasında kalıyor
Teşekkür ederim. Son olarak kodlama yapılması gerekiyor mu yoksa bcm ye kablo bağlantısı yeterli mibcm den kablo çekmen daha basit olur.
Teşekkürler tekrardan. O usb arkasındaki kücük bi ışık belki ama orada ışık yanması olayı cok değiştiriyor.kodlama yapılması gerekiyor. paneldeki ledi ledi çalıştırdım fakat henüz usbnin arkasına taktığım ledi çalıştıramadım.Ekli dosyayı görüntüle 64054
kodlama yapılması gerekiyor. paneldeki ledi ledi çalıştırdım fakat henüz usbnin arkasına taktığım ledi çalıştıramadım.Ekli dosyayı görüntüle 64054