Golf 7.5 Torpido Üzeri Uzun Trim (Bulunmuştur)

Vagger_Boy

Katılımcı Üye

İsim
Ozan
Araç
Golf 7.5 1.0 TSI Midline Plus
Merhabalar. Golf 7.5 kasada gelen torpido üzerinde ki uzun trim parçasından arıyorum. Elinde olan ya da elinde bulunduran çıkmacı bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

93FB8747-A528-41CF-A2B7-5F2F551528F3.jpeg

Aliexpress siteside golf 7 ye ait var. 7.5’a ait yok maalesef. Desenleri farklı

Günceldir

Görenlerin, duyanların danışmaya yönlendirilmesi rica olunur :)

Merhabalar. Golf 7.5 kasada gelen torpido üzerinde ki uzun trim parçasından arıyorum. Elinde olan ya da elinde bulunduran çıkmacı bilen varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 63826
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 951,56TL 30% İndirim | Araba iç yardımcı pilot gösterge VW volkswagent Golf7 Golf için 2014 2015 2016 2017 2018 2019 aksesuarları paslanmaz çelik
https://a.aliexpress.com/_DFEfl6t

Bence bunu değerlendirin

Fırat hocam ilginiz için teşekkür ederim yalnız ilanda ki ürünlerin tamamı MK7 kasa desenine sahiptir

MK7.5 kasa deseni farklı olduğundan onu arıyorum @Firatt35

Servisten temin edin baska turlu zor bulunur.

Serviste Almanya gösteriyor hocam 1 aydan önce gelmez diyerek stok kontrolü yaptıklarında. Bayram bitene dek eğer bulamazsam yedek parça yolları gözükecek bana :)
Servisten temin edin baska turlu zor bulunur.

Serviste Almanya gösteriyor hocam 1 aydan önce gelmez diyerek stok kontrolü yaptıklarında. Bayram bitene dek eğer bulamazsam yedek parça yolları gözükecek bana :)
Hocam konuyu şubatta açmışsınız. 🙂 üzerinden kaç ay geçmiş. Ayrıca 1 ay demelerine bakmayın en geç 2 haftaya gelir

Servisten kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışmışım ama sonu orada bitecek her türlü :) :)
Hocam konuyu şubatta açmışsınız. 🙂 üzerinden kaç ay geçmiş. Ayrıca 1 ay demelerine bakmayın en geç 2 haftaya gelir

Geri
Üst Alt