Gerek yok bence. Benzin filtresini değişmeniz yeterli. Uzun süre değişmedi ise.2017 1.4 TSİ golf aracım var. Yakıt katkısı kullanmayı düşünüyorum sizce kullanmalı mıyım?
Würth Benzin Enjektör Temizleyici Yeni Nesil 300 ml
Burada VW öneriyor mu ona bakmak gerekir. Bence boşa masraf yapıyorsunuz. Yakıt katkısı ne gibi bir fayda sağlayabilir. Enjektör temizliği desek oraya gidene kadar süzgeç ve yakıt filtresi var. Başka da faydalı olabileceği pek biryer yok.Bilimsel olarak faydalı mı değil mi bilmiyoruz kapalı bir kutuya gönderiyoruz gerçi Würth’ü fakat her 5.000 km’de bir kullanırım aracımda. Yarım depo dolu iken doldurup üzerine benzini tamamlamak gerek diye biliyorum
1.2 tsi lerde benzin filtresi var mı arkadaşlar satılan bakım ve filtre setlerinde hiç görmedim
Haklısınız. Bizim arabalarımızı çok sevmemizden hep kaynaklanıyor bu durum içimiz temizleniyor sanırım enjektörlerden önce psikolojik olarakBurada VW öneriyor mu ona bakmak gerekir. Bence boşa masraf yapıyorsunuz. Yakıt katkısı ne gibi bir fayda sağlayabilir. Enjektör temizliği desek oraya gidene kadar süzgeç ve yakıt filtresi var. Başka da faydalı olabileceği pek biryer yok.
bujilerin ömrü 60k km civarı. Bu sürede değişmedi ise daha sağlıklı bir çalışma için değişebilirsiniz. Yoksa teker teker arıza vermeye başlarlar.ben bujileri hiç değiştirmedim benden önceki sahipleri de değişmemiş sanırım bir şikayetim yok çok ta anlamıyorum gerçi ama enjektör temizleyici veya kurum temizleyici gibi bir katkı kıllansam olurmu öneriniz olurmu daha önce kullanan olduysa eğer aracım 1.2 tsi
2017 1.4 TSİ golf aracım var. Yakıt katkısı kullanmayı düşünüyorum sizce kullanmalı mıyım?
Würth Benzin Enjektör Temizleyici Yeni Nesil 300 ml