Dsg 3 ve 5 de cıyaklama

Fatih235

Üye
İsim
Fatih
Araç
Golf 2015
Merhaba aracımı alalı 3 ay oldu 130 binde aldım alırken ekspertizde şanzıman geçislerinde sıkıntı yoktu suan 141 binde gaza yüklendiğimde cıyaklama yapıyo gibi sadece 3 ve 5 de gaza asılmazsam yapmıyor sorun nedir.Ustaya gitmeye korkuyorum açıkcası güvenilir usta varsa mersinde bildiğiniz göstersem.

Aynısı bende var. Hatta iki arkadaşımın aracında daha var. Kavraması 2021 üretimi araçlarda denk geldim. Sizin aracında değişmiş olabilir mi?

Upvote 0
Kavrama bitmiş kacırıyo aynısın bendede var servise gittim 20 bin TL istediler değişmesi gerekiyor dışarda 10 bine halledersiniz

Upvote 0
Vites geçişi esnasında oluşuyor ve ses iki üç saniyeliğine geliyorsa çok takılmayın titreme yapana kadar binin. Viteste normal sürüşte geliyorsa kavrama bitiyor olabilir. değişim gerekli olur.

Upvote 0
Kavrama bitmiş kacırıyo aynısın bendede var servise gittim 20 bin TL istediler değişmesi gerekiyor dışarda 10 bine halledersiniz
Vites geçişi esnasında oluşuyor ve ses iki üç saniyeliğine geliyorsa çok takılmayın titreme yapana kadar binin. Viteste normal sürüşte geliyorsa kavrama bitiyor olabilir. değişim gerekli olur.
Sadece 3 ve 5 sert gaza bastıgımda geçişin de geliyor abi bazen 2 de titreme yapıyor ama genel olarak vites geçişleri sessiz geçiyor ustalara güvenmiyorum kendimce arkadaşım golf unu götürdü bidahs düzen tutmadı

Upvote 0

Geri
Üst Alt