arkadaşlar bu Aliexpressten aldıgımız rcd 330 larda CAR a bastıgımızda orada gorunen arac resmı passat onu nasıl golf yapabılırız bılen varmı ? iyi forumlar dılerım.
Kodlama ile olur hocam menuden degismez
Hangi kod neresi bilmiyorum
arkadaşlar bu Aliexpressten aldıgımız rcd 330 larda CAR a bastıgımızda orada gorunen arac resmı passat onu nasıl golf yapabılırız bılen varmı ? iyi forumlar dılerım.
yani herhangi bir vagcom işi ile ilgilenen bir esnafa gitsem bunu yapabiliyor onu anladım di miKodlama ile olur hocam menuden degismez
Hangi kod neresi bilmiyorum
yani herhangi bir vagcom işi ile ilgilenen bir esnafa gitsem bunu yapabiliyor onu anladım di mi
eline saglık hocam sagolasınKesinlikle yapar aynen hocam
Kadrandaki arka kapilari gostermeme sorununu cozemeyen esnaflar da yapar mi abiKesinlikle yapar aynen hocam
Kadrandaki arka kapilari gostermeme sorununu cozemeyen esnaflar da yapar mi abi
Abi araç gri trim olduğundan çerçeve değişmemesi için carplaysiz olan daha basit ürünü arıyorum.
Hayırlı olsun inşallah bu cihazdan arıyordum bende midline aracım @Uğur Taşçıoğlu birde aracın üzerindeki orjinal teyp ile arasında ses farkı oluyormu eksi yönde kullanan biri olarak yorumlarınızı alabilirmiyiz
Temin ettiniz mi hocam
Arkadaşlar alakasız olarak soruyorumda benim araçta aynı teyp varda 2 sorum var ilk olarak benim kadranın o menüye müzikler gelmiyor onu nasıl çözebilirim ikinci olarak da bu teyp direk logo geri görüş kamerası takıla bilir mi ?
Logo geri görüş takılır. Ben belli bir süre kullandım. Müzikler kadranın menüye gelir mi inanın şuan bilemedim. Yani varsafa hiç dikkat etmedim.Arkadaşlar alakasız olarak soruyorumda benim araçta aynı teyp varda 2 sorum var ilk olarak benim kadranın o menüye müzikler gelmiyor onu nasıl çözebilirim ikinci olarak da bu teyp direk logo geri görüş kamerası takıla bilir mi ?
DM'den yazdım hocamGeldi hocam halen etmediyseniz
@HONEY selamlar gri trimli elinizde mevcutmudurGeldi hocam halen temin etmediyseniz
@HONEY selamlar gri trimli elinizde mevcutmudur
Hocam merhaba elinizde rcd 330 var mı varsa ücreti ne kadar acabaMerhaba hocam maalesef