Mib 2 Android Auto Bağlantı Sorunu Yardım

batuu

Yeni Üye
İsim
Batu
Araç
Golf 7 1.2 TSİ
Herkese iyi günler. Golf 7 aracıma Mib2 840c üniteli bir sistem taktım. Aynı zamanda usb tertibatını da uyumlu olanla değiştirdim. Fakat android auto'ya bağlanamıyor. Bağlansa bile 1-2 dk sonra kesiliyor. Sizce sorun ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum :)

Kullanilan usb kablosu kalitesiz olabilir

Su orjinal kabloyu öneririm

Usb port sifir mi cikma mi

Ekli dosyalar

• 489C93C1-F7EA-4EE9-AD19-7EEA53264DBB.jpeg
    489C93C1-F7EA-4EE9-AD19-7EEA53264DBB.jpeg
    141.2 KB · Görüntüleme: 14
  • C0FA824B-A4BA-4BD9-978B-FD3CE840C604.jpeg
    C0FA824B-A4BA-4BD9-978B-FD3CE840C604.jpeg
    134.5 KB · Görüntüleme: 14
Kullanilan usb kablosu kalitesiz olabilir

Su orjinal kabloyu öneririm

Usb port sifir mi cikma mi
Usb port bildiğim kadarıyla sıfır. Ama tesisat kablosu Aliexpress ürünü sanırım.

Usb port bildiğim kadarıyla sıfır. Ama tesisat kablosu Aliexpress ürünü sanırım.
Muhtemelen usbnin sarj eden uclarinda direnc fazla, akim cekemiyor. @HONEY abimin sattigi orijinal kablo ile sorununuz duzelir

Muhtemelen usbnin sarj eden uclarinda direnc fazla, akim cekemiyor. @HONEY abimin sattigi orijinal kablo ile sorununuz duzelir
Yardımlar için teşekkürler. Aracın orjinal kablosu sargılı olduğu için başka kablo takmıştım. O kabloyu sargıdan çıkararak bir deneyeyim.

Telefonun kendi kablosunu kullanmalısın. Benzer sorunlar yaşadım. Telefonum da güncel değildi. Bu da soruna sebep olabiiliyor. Samsung yeni modeller en uyumlu telefonlar. Manayla telefonu da yeniledim sorun ortadan kalktı.

Hocam merhabalar, bir de iphone ile denemenizi öneririm, aynı sorun onda da devam ederse sistem ya da montajda bir sıkıntı olabilir, diğer yandan android de yazılımsal sıkıntı yaşayanlar olmuştu, telefonların bazılarında orjinal yazılım olmuyor çünkü. ( İos gibi appconnect yazılımı orjinal gelmiyor. ) Bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Geri
Üst Alt