Çin malı katlanır ayna

Gokhankaplan

Yeni Üye
İsim
Gökhan
Araç
Golf 7 2016 1.2 TSİ
Merhaba golf 7 katlanır ayna taktırdım geri vitese taktığım zaman ayna istediğim pozisyona ayarlayamıyorum istediğim pozisyonda ayarladığım zaman ise normale döndüğü zaman çok yukarı çıkıyor

Merhaba hocam. Sizinde dediğiniz gibi Çin malı olduğu için böyle yapıyor. Orijinal taksaydınız eğer hafızalı olurdu. Ayarladığınız yerde kalırdı ileri giderken de

Merhaba hocam. Sizinde dediğiniz gibi Çin malı olduğu için böyle yapıyor. Orijinal taksaydınız eğer hafızalı olurdu. Ayarladığınız yerde kalırdı ileri giderken de
hocam bende katlanıyor yok 2014 comfortline aracımda gizli özellikleri açtım bendede bazen yukarıya çıkıyor fazla nasıl çözeriz onu

Ben orijinal dışarıdan satın aldığım halde taktığımda bu sorun başıma gelmişti ve Ankara'da Opsiyonel Otomotiv'e giderek kapı beyin modülüne golf 7.5 highline stok yazılımı atılarak çözülmüştü. Sizede tavsiye ederim eğer Ankara'da iseniz

Ben orijinal dışarıdan satın aldığım halde taktığımda bu sorun başıma gelmişti ve Ankara'da Opsiyonel Otomotiv'e giderek kapı beyin modülüne golf 7.5 highline stok yazılımı atılarak çözülmüştü. Sizede tavsiye ederim eğer Ankara'da iseniz
yok hocam izmirdeyim eyw sağol

Orijinal aynada parametre ile duzelir. Cin/Taiwan aynada zaten mekanizma buna uygun degil kullanamazsiniz

Geri
Üst Alt