Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyaz renk araçlardan pek hoşlanmıyorum ama Beyaz Golf te gerçekten güzel Duruyor. Bugüne kadar hiç araç rengimi Beyazdan yana kullanmasam da belki buna sadece Golf Beyaz ile son verelbilirim :'(
Bir beyaz ve günbatımı kardeşliği fotoğrafı da benden.@ansolak Ahmet Hocamın günbatımıyla benim kar beyaz. İki renk arasında kalınsa karar vermek çok zor [emoji2]
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@EMRAH ATTS yok hocam en cok beyaz ile mavisini yakistiriyoru. Tungsten gri ve kirmizida cok hosuma gidiyor. Ama cok maviyi seviyorum. Icimde kalmisti almadigim icin. Mavi golf 7 gorunce hep donup bakarim golf golftur ayrica hocam
Golf kesinlikle sitenin de tam adını koyduğu gibi bir tutku bu tartışılmaz ama gerçekten beyaz golf bana ta eskiden kalma mıdır nedir bi ilaç mümessili havası gibi geliyor. Yakın zamanda Allah nasip ederse 1.2 TSI DSG Golf almayı düşünüyorum. Öyle ki sahibinden'e bile bakarken beyaz rengi filtreliyorum.
Ben Golf'e en çok Pasifik Mavi ve çok böyle açık olan griyi (sanırım tungsten gri) çok yakıştırıyorum.
2009 ve 2011 yıllarında amcama audi babama Ford alındı. Kesinlikle beyaz alın diye ısrar etmiştim evet hem moda hem de yakışıyordu ama Golf'e nedense bir türlü yakıştıramadım