Şahsım olarak ben 100.000de bir değiştiriyorum. Bugün olmadı yarın olmadı sonraki gün oldu bugün bir tofaşın motoru bile 20binden aşağı çıkmıyor. Tedbir tedbirdir.Ben ürünlerin üzerinde gördüğümü , üreticilerin yaptığı açıklamalara istinaden söylüyorum yazıyorum. Araçlar bugün ucuz değil , işçilik ucuz hiç değil yedek parçalarda aynı şekilde . Burda herkesin kendi kanaati esastır . Herkesin lafı kendi malına geçer. Herkesin elide kendi cebine girer. bu kayış dediğimiz de oto lastiği dediğimizde aynı malzemeden yapılıyor . O halde biz kendimiz ile çelişiyoruz lastik alırken yılına bakıyoruz. ona da bakmamız lazım o halde . Video daki ustamız yetkili servisi boşverin diyor açık açık .Kandırmasınlar sizi diyor . O zaman niye herkes aman aracımın garantisi bozulmasın diye servise gidiyor , niye iyi niyet garantisi adı altında garanti uzatıp para ödüyoruz ki . Gidelim video daki ustamıza tüm memleketteki yetkili servislerde kapatsınlar ustamız iş yapsın ne güzelsin be Almanya ohh miss. Bu konu uzar uzar da gider .