Egzantrik zamanlama hatası en sık trigerdan kaynaklı olurArkadaşlar bu hatalar hakkında bilgisi olan var mı
Vagcom ile mi bakıyorsun?detayları bunlar galiba
Evet onunla baktımVagcom ile mi bakıyorsun?
İlk çalıştırmada 2 kere listede gözüken tarihlerde araç titreyerek tekleyerek çalıştı daha sonra arıza lambası yaktı , kontağı kapatıp açtım arıza lambası söndü sorunsuz devam ettimVagcom ile mi bakıyorsun?
16 binde değişti , şuan 39 binde , 6 yıl oldu buji değişeliAteşleme bujileri en son ne zaman değişti? Buji ya da bobin değişim zamanı gelmiş.
Yüksek ihtimalle buji olabilir. 6 yıl uzun bir süre.16 binde değişti , şuan 39 binde , 6 yıl oldu buji değişeli
İnşallah bujidendir fiyat aldım servisten 1250 liraymış onunla yırtarsak iyi , hafta sonraları kullanıyorum o yüzden biraz ihmal ettim az biniyorum diye 4. Yılda değiştirmem lazımdıYüksek ihtimalle buji olabilir. 6 yıl uzun bir süre.
Aracın da maşallahı var km ne kadar güzel.
Buji değilse bobindir ama bobin genelde teker teker gider. Burda toplu bir isyan varİnşallah bujidendir fiyat aldım servisten 1250 liraymış onunla yırtarsak iyi , hafta sonraları kullanıyorum o yüzden biraz ihmal ettim az biniyorum diye 4. Yılda değiştirmem lazımdı
Peki hocam servis bobinler ve bujiler değişecek derse eğer ne yapayımBuji değilse bobindir ama bobin genelde teker teker gider. Burda toplu bir isyan var
Söz hakkı sizde hocam. Önce buji sonra bobin değişimi talep edin. Zaten bujilerin bakım zamanı geçmiş her türlü değişmeleri lazım.Peki hocam servis bobinler ve bujiler değişecek derse eğer ne yapayım
Sizin nasıl oldu olay tekleme oldumu yoksa tesadüfen mi fark ettiniz , çarşamba gidicem servise bakalım hayırlısıBenim bujilerim yeni sayılır ama 2. ve 4.silindirlerde aynı hatayı almıştım. Herhangi bir uyarı lambası vs yanmadı. Takipteyim..