Golf vs T-Cross

ugur1497

Üye
İsim
Uğur
Merhabalar. Bir konu hakkında danışmak ve fikirlerinizi almak istedim kararsız kaldığım için.
1.0 İmpression paket manuel vites golf ve 1.0 Life paket manuel vites t-cross arasında kararsız kaldım. Araçlar teknik veriler olarak birbirine yakın gibi ama donanımsal olarak t-cross önde gibi.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Ben sadece dış görünüşe bakarak golf derdim, T-Cross bana hiç hitap etmiyor

Abimde bol ekstralo bir tcross. Kisa sureli denemek icin kullandim. kullanis ve konfor olarak kullandigim golf8 life daha konforlu geliyor. Ayrica ikisi de 1.0 dsg olmasina ragmen tcross yakit tuketimi bariz fazla.

Yerden yüksek bir araç ve 70-80 lt fazla bagaj hacmi istiyorsanız Tcross. Biraz daha konfor istiyorsanız Golf.
Tcross manuel'de donanım durumunu bilmediğim için pek bir şey diyemeyeceğim.

Her türlü golf. Tcross biraz daha ticari araç gibi duruyor ayrıca b segment bir araç. Bagaj hacmi golf ile aynı, arka koltukları öne çekince bagaj genişliyor o zaman da arkaya kimse oturamaz o nedenle pek bir esprisi yok.

Yerden yüksek bir araç ve 70-80 lt fazla bagaj hacmi istiyorsanız Tcross. Biraz daha konfor istiyorsanız Golf.
Tcross manuel'de donanım durumunu bilmediğim için pek bir şey diyemeyeceğim.
bagaj hacmi önemsiz bi detay benim için ama yerden yükseklik olayı kulağa fena gelmiyor. Aslında şu an zaten golf kullanıcısıyım biraz değişim de istiyor gibiyim sanırım kafam karısık :)

Bizim şirkette ikisi de var, inceleme şansı buldum, şahsi fikrim Golf den yana olurdu, T-Cross çok ara bir model, T-roc olsa fikrim değişir :)

gerçek bir jip kullanmadıkça yerden yüksek araba keyfi yaşanılacağını da düşünmüyorum, bence arabanın yere yakını makbul

Engelli aracı değişimi için bayiye gittiğimizde, suv modellerine yöneldik ve satış temsilcisi bize T-Cross ve T-Roc modellerinin pek tutulmadığını ve dolayısı ile pirim yapan modeller olamayacağını belirtti.

Bu vesile ile : Prim yapan / yapmaya devam eden araç istiyorsanız Golf ' te kalınız.

Yok pirim yapması önemli değil, yenilik / değişiklik arıyorum diyorsanız, zevkler ve renkler tartışılmaz, bana göre de T-Cross yakışıklı bir seçenek

1677746310289.png

1677746522765.png

T-Cross platform olarak Polo yani B segment, Malzeme kalitesi de oldukça geride. B Segment SUV'lardan T-Cross Taigo T-Roc içinden de en düşük profilli araç. Koltukları ve içerdeki sert plastik malzemeler için bile T-Cross'dan uzak durrurdum.

Benzer bütçe'de bi arkadaşa araba alırken T-Roc fiyatlarına çıkmak istemediğinden T-Cross yerine 2008 Aldık. T-Cross gerçekten Golf'un yanına bile gelemeyecek durumda kalite olarak. Aynı bütçe diğer araçlara göre baya geride olmasından dolayı tutulmayacağı da net.

T-Roc'da bile standart koltuklar berbat bence, Doğuş'da farkında olmalı ki son gelen T-Roc'ların hemen hepsi Ergo Active koltuklu geldi, standart koltuklara oturan almaktan vazgeçiyor :)

Merhabalar. Bir konu hakkında danışmak ve fikirlerinizi almak istedim kararsız kaldığım için.
1.0 İmpression paket manuel vites golf ve 1.0 Life paket manuel vites t-cross arasında kararsız kaldım. Araçlar teknik veriler olarak birbirine yakın gibi ama donanımsal olarak t-cross önde gibi.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
1.0 tsi olupta manuel araç almayın hocam

Tcross ayrı dursunda

Bu troc ne zaman makyaj yedi ?

Egea media sını çalmışlar ?
Vahh yazık. Mega rezalet Screenshot_2023-03-02-19-21-03-730_com.sahibinden.jpgScreenshot_2023-03-02-19-22-30-639_com.sahibinden.jpgRezalet

T cross polo ile aynı para olmalı.Tam genç yada Yeni evli arabası .

Geri
Üst Alt