2016 golf 7 marş almama sorunu

gokhankose

Yeni Üye
İsim
gökhan
Araç
köse
Merhaba 2016 model 178 000 bınde golf 7 aracımda marş almama sorunu yasıyorum ılk marşta sankı akü bitmiş gibi tık yapıyor sadece bıraz bekleyıp 4-5 defa tekrarladıgında alıyor bununla ılgılı yetkılı servıste yapılan testlerde her hanbı bir arıza ve kacak tespit edilemedi arızanın devam etmesi durumunda 2 kez yetkıle servıse gıttıgım garantiden akü degişimi yapıldı 15 gun sonra tekrar aynı sekılde marş almama sorunu yasıyorum bu sefer 10-15 kere bekleyıp marşa bastıgımda aldı basına gelen vs bilgisi olan var mıdır

Son düzenleme:
Marş motorunuzun kömürleri o kadar çok toz yapmış ki içerisinde motorun dönecek yeri kalmamış. İyi bir elektrikçiye kömürleri değiştirip temizliğini yaparsa sıkıntı kalmaz.

Marş motorunuzun kömürleri o kadar çok toz yapmış ki içerisinde motorun dönecek yeri kalmamış. İyi bir elektrikçiye kömürleri değiştirip temizliğini yaparsa sıkıntı kalmaz.
Tşk ederim dediğiniz gibi kömürleri değiştirdim suan lik bir sorun yok fakat sadece sabahları ilk harekette tuaf sesler çıkartıyor sarsıntılı hareket ediyor 5-10 MT hareket ettikten sonra ses normal e dönüyor

Geri
Üst Alt