Golf Mk7 1.4 TSI Amortisör

cagan91

Üye
İsim
Çağan
Merhaba,

2013 aracım ve Zonguldak'ımızın bozuk yollarında 3 yıl geçirdikten sonra ön amortisörleri değiştirme kararı aldım ancak eskiden bildiğim kadarıyla BOGE marka orjinal markasıydı. kısacası suan hangi marka kullanılıyor ve servis dışında nerden alabilirim.

iyi günler

yorum gelmemesi ilginç!
zor yerden sormuşsun hocam. :) zaten yıldan dolayı değişmesi sağlıklı olur gibi. serviste değişim yaparsanız %30 indirim alabilirsiniz. şu anda yetkili servislerde bazı işlemler sanayii den ucuza geliyor. hem de gerçekten orijinal parça ve iki yıl garanti ile .

Son düzenleme:
Merhaba,

2013 aracım ve Zonguldak'ımızın bozuk yollarında 3 yıl geçirdikten sonra ön amortisörleri değiştirme kararı aldım ancak eskiden bildiğim kadarıyla BOGE marka orjinal markasıydı. kısacası suan hangi marka kullanılıyor ve servis dışında nerden alabilirim.

iyi günler
Geçen hafta arkadaşım yetkili serviste Golf 7 aracı için ön amortisör değiştirdi.,

Araç 7 yaş üstü olduğu için %30 zubizu indirimi uygulandı,
Ön amortisör (adet fiyatı): 1.510 tl.ye gelmiş oldu,

Aracınız 7 yaş üstü olduğu için (tüm yedek parçalarda, periyodik bakımlarda ve işçilikte) %30 indirim hakkınız mevcuttur., ilaveten serviste değişen tüm yedek parçalar 2 yıl garantilidir.

Geçen hafta arkadaşım yetkili serviste Golf 7 aracı için ön amortisör değiştirdi.,

Araç 7 yaş üstü olduğu için %30 zubizu indirimi uygulandı,
Ön amortisör (adet fiyatı): 1.510 tl.ye gelmiş oldu,

Aracınız 7 yaş üstü olduğu için (tüm yedek parçalarda, periyodik bakımlarda ve işçilikte) %30 indirim hakkınız mevcuttur., ilaveten serviste değişen tüm yedek parçalar 2 yıl garantilidir.
total ne tuttu hocam

Ekli dosyalar

• B87E9467-3F6B-4DC1-BC1C-1154141DAE92.jpeg
    B87E9467-3F6B-4DC1-BC1C-1154141DAE92.jpeg
    158.9 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba,

iyi günler

Geri
Üst Alt