enes38
Üye
- İsim
- Enes
- Araç
- Golf mk8
Öncelikle merhaba golfdaşlarım abilerim, yakın zamanda verdiğim bir karar doğrultusunda golf mk8 almaya karar verdim ve bayinin yolunu tuttum bayiye gittiğimde golfün üretiminde sıkıntı var araç yok gibi bir bahane ile karşılaştım. Ve bana ellerinde Polo olduğunu ilettiler ben de merak edip fiyatını sorduğumda 550000 tl liste fiyatı olan Polo 1.0 impression araca 668000 tl fiyat istediler ben de haliyle şaşırdım ve liste fiyatının çok çok üstünde olmasının nedenini sorduğumda bir sürü çalışanları olduğunu buranın dönmesi gerekiyor şeklinde bir yanıt verdiler. Ben de acaba diyip diğer şehirlerdeki bayileri tek tek aramaya başladım önce aldığım tepki beklendiği gibi araç yok oldu. Ama bayi çalışanı takas etmek isterseniz öncelikli alıcı olursunuz gibi bir şey söyledi. Ben kabul edince sizin için araç araştıracağız denildi ve bir kaç saat sonra dönüş yapıldı ve ellerinde olmayan araç birden bire bulundu ne hikmetse(!) ve impression manuel golf için 835000 tl bir rakam istendi. Başka bayilerden de teklif aldığımda 820000 gibi teklifler aldım. Anladığım kadarıyla bayilerde araç olmasına rağmen yok çekilip bir kaç saat sonra afaki rakamlar isteniyor. Son zamanlarda sıfır araç alan veya bu konu hakkında fikirleri olan var mı?