Merhaba hocam. Kendi aracıma uzun-kısa-sis için photon ultimate taktırdım. Hiçbiri için tampon sökülmedi ve muhteşem oldu far ayarını da yaptırınca. Ankara’da yaşıyorsanız size yaptırdığım yeri tarif edebilirimSelamünaleyküm hayırlı günler.golf 7 aracım için photon serisi kısalara ve sislere led aldım fakat takılması için tamponun sökülmesi lazım dediler.sökülmeden takmanın bir yolu var mıdır?
Plaka ledlerini ya kablolu dirençli almanız lazım arıza yakmayan yada kod ile ben burada led kullanıyorum diye araca tanıtmanız lazım , asıl merak ettiğim sisler h11 sorun yokta kısalara normal h7 aldıysanız onu takmak için aparat vs zor işlemler lazım sizin ampül nasıl?Davlumbaz fikri mantıklı İzmir de yaşıyorum illaki birileri halledicek sağolun.bir soru daha sorayım madem açılmışken konusu.plaka aydınlatmasını photon led yaptım arıza veriyor aynı zamanda farlara da takınca verebilirmiş.cod lattığım zaman oldu ki orjinal ampul kullanmak istediğim zaman yine eski cod mu atılması gerekicek yoksa atılan kod ile her iki ampul tipi de çalışacak mi ? Teşekkürler
Sol sürücü tarafı için ,Sökülmeden adana'da yapan bir yer varsa bende yer için tavsiye alabilirim.
teşekkürler bilgilendirme için. kendim yaparım diye t20 anahtar almıştım, bunu deneyeceğim.Sol sürücü tarafı için ,
kapağı çevirerek üstten alın ,
direksiyonu tam sağ yapın ,üstten davlumbazın 2 vidasını T20 anahtar ile sökün , elinizi aradan sokup ampülü çıkarın aynı şekilde led ampülü takın.
Hocam nerede taktırdın Ankara'da bana yazabilir misin? Teşekkür ederim şimdiden..Merhaba hocam. Kendi aracıma uzun-kısa-sis için photon ultimate taktırdım. Hiçbiri için tampon sökülmedi ve muhteşem oldu far ayarını da yaptırınca. Ankara’da yaşıyorsanız size yaptırdığım yeri tarif edebilirim