alıcak iseniz var bendeMerhabalar, parçalar duruyor mu?
Teşekkürler, yakın zamanda difüzörün kendisini buldum.alıcak iseniz var bende
Merhaba nerden buldunuz acaba bende arıyorum daTeşekkürler, yakın zamanda difüzörün kendisini buldum.
Merhabalar, forumda https://www.golftutkusu.com/topic/23689-golf-8-orjinal-style-difuzor/ Metinkar'ın aracından çıkan difizör var. Yada yakın zamanda benim aracı Rline çeviriyorum. İstersen bendeki de boşa çıkacak.Merhaba nerden buldunuz acaba bende arıyorum da
Teşekkür ererimMerhabalar, forumda https://www.golftutkusu.com/topic/23689-golf-8-orjinal-style-difuzor/ Metinkar'ın aracından çıkan difizör var. Yada yakın zamanda benim aracı Rline çeviriyorum. İstersen bendeki de boşa çıkacak.
Teşekkür ererim o arkadaş biraz pahalıya satıyor İstabul Avek ile görüştüm difüzör 5 bin krom parçalar 3 parça 3 bin küsür fiyat verdi sıfır ürüne eğer siz yakın zamanda çıkarıp satacak iseniz uygun bir rakama verirseniz sizden alayım kardeşim ilginiz için tekrar teşekkkürler
O arkadaş dediğim için kusra bakma ben İstanbul Ümraniye avek ile görüştüm telefonda verdiği fiyat bu şekildeO arkadaş ben oluyorum muhtemelen...
Avek size kafadan yanlış rakam vermiş olabilir mi siz teklif almalısınız üç krom sadece 7500₺ ilave kdv olmalı, toplam bedeli belki de 12.500₺+kdv olma ihtimali bir hayli yüksek...
O arkadaş dediğim için kusra bakma ben İstanbul Ümraniye avek ile görüştüm telefonda verdiği fiyat bu şekilde
Bende o şekilde söyleyip fiyat aldım ama siz konuya daha iyi hakim iseniz uzatmaya gerek yok kardeşim hayırlı satışlar olsun verdiğim fiyatı değerlendir isen dönüşünü beklerim yoksa sağlık olsunÖnemli değil arkadaşız herkes ile, yok rakamı kesinlikle yanlış neye baktığından haberi bence yok, çünkü ben bunu aldıktan sonra arkadaşım 10.500₺ setine ödeme yaptı aylar önce şuan set fiyatı 12.500₺ + kdv olmalı...
Style bir aracın plakası aslında en önemlisi şasesi verip istemelisin...
Bende o şekilde söyleyip fiyat aldım ama siz konuya daha iyi hakim iseniz uzatmaya gerek yok kardeşim hayırlı satışlar olsun verdiğim fiyatı değerlendir isen dönüşünü beklerim yoksa sağlık olsun