Destek falan olmuyor.Aracın vites mekanizması türüne göre ya şartel takılmalı ya da mekanizma değişmeli. Sürüşe engel birşey değil. Servisler bildiğim kadarıyla destek oluyor bu konuda.
Başlık açmadan önce o konu ile ilgili 60 sayfalık açılmış konunun her yorumuna göz attım fakat mikro şalter değiştirmeden vagcom veya odiste yazılım ile çözülebilir demişler fakat nasıl çözüleceği yazılmamış yada yazmamişlar olduğundan tekrardan konu açmak gereği duydum hee bu arada internet veya YouTube da bayağı araştırma yaptım ama Bosch cihazı haricinde bu sorunu yazılım ile çözülebilir şekilde bilgilendirme yapılmamış !! Bende naçizane konu tekrardan dile getirmek istedimbaslik acana kadar arama yapsaniz?
[/URL]
Yazılım ile nasıl çözebiliyoruz bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederimDışarıda sorunu çözdürebilirsiniz 2 seçenek var
-yazılım
-mikro şalter
Arkadaşım yazılımla çözdü. Bazı durumda yazılım kurtarmıyor miktoşalter takılıyor fiyatı daha yüksek
Yine de yeni konu acmadan ayni konudan devam edebilirsiniz.Başlık açmadan önce o konu ile ilgili 60 sayfalık açılmış konunun her yorumuna göz attım fakat mikro şalter değiştirmeden vagcom veya odiste yazılım ile çözülebilir demişler fakat nasıl çözüleceği yazılmamış yada yazmamişlar olduğundan tekrardan konu açmak gereği duydum hee bu arada internet veya YouTube da bayağı araştırma yaptım ama Bosch cihazı haricinde bu sorunu yazılım ile çözülebilir şekilde bilgilendirme yapılmamış !! Bende naçizane konu tekrardan dile getirmek istedim
Başlık açmadan önce o konu ile ilgili 60 sayfalık açılmış konunun her yorumuna göz attım fakat mikro şalter değiştirmeden vagcom veya odiste yazılım ile çözülebilir demişler fakat nasıl çözüleceği yazılmamış yada yazmamişlar olduğundan tekrardan konu açmak gereği duydum hee bu arada internet veya YouTube da bayağı araştırma yaptım ama Bosch cihazı haricinde bu sorunu yazılım ile çözülebilir şekilde bilgilendirme yapılmamış !! Bende naçizane konu tekrardan dile getirmek istedim