- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Arkadaşlar merhaba, golf 1.2 tsi manuel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Siz olsanız audi a3 1.5 mi golf 8 1.5 mi tercih ederdiniz?
Yeni A3 eskisine göre bayağı değişmiş duruyor..A3 denemek isterdim
A3 sectim
Golf 7, golf 8 eski kasa a3 ten çok güzel. Ama yeni a3 gayet iyi..Yeni kasa ise A3 derim.
Eski kasa A3 mü Golf 8 mi dersek; sanırım Golf 8 seçerdim.
Manueli var mı a3 ünBu aday secimlere girerse oyum ona
Manuel / yeni a3 / floret gri / sedan / sunroofa gerek yok
Ekli dosyayı görüntüle 64871
Çok mantıklıA3 alip rs3 dönüşüm yapıp 10 yıl ardına bakmayacaksın
Bende sizin gibi düşünüyorumGolf 8 daha eğlenceli iç ambiyans ışıkları kadran vs güzel A3 ise daha sade ama premium bir araç aslında tercih araçta ne aradığına bağlı
Avrupada manuel satısta satılıyor. Tr ye getirmiyorlar. (ÜSTTE RESİMDE ekledigim gibi)Manueli var mı a3 ün
Arkadaşlar merhaba, golf 1.2 tsi manuel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Siz olsanız audi a3 1.5 mi golf 8 1.5 mi tercih ederdiniz?a3 kullandim 2016 model. Simdi golf 8 im var. O bile golf 8 den cok daha iyiydi her yonden
Arkadaşlar merhaba, golf 1.2 tsi manuel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Siz olsanız audi a3 1.5
Hemen hemen yakin araclar. Tabiki maddi imkan varsa audi.golfun tek ustun yani ic hacmi daha genis dizayndan dolayi. Baska bi artisi yok a3 e gore.motor sanzuman ayni zaten.imkan varsa a3 diyorumArkadaşlar merhaba, golf 1.2 tsi manuel aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Siz olsanız audi a3 1.5 mi golf 8 1.5 mi tercih ederdiniz?